Jobbet Redovisningsekonom sökes till Kalles Bud & Transport i Norr AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningsekonom sökes till Kalles Bud & Transport i Norr AB publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du en person som har arbetat med redovisning eller lönehantering i några år? Vill du arbeta med ett brett spann av ekonomiskt arbete på ett välrenommerat logistikföretag? Då borde du söka denna tjänst! Välkommen med din ansökan.

Information om uppdraget:

Kalles Bud & Transport letar nu efter en redovisningsekonom på 50% till sin ekonomiavdelning. Som redovisningsekonom kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta med löpande redovisning, periodiseringar, anläggningsregister, kontoavstämning, momsredovisning, likviditetsanalys och förberedande bokslutsarbete. Du kommer även att få arbeta med lönehantering, utbetalning av löner, upprätta arbetsgivardeklarationer, kompetensregistrering och ordna med anställningskontrakt.

Du kommer i tjänsten att få god introduktion till arbetsuppgifterna och få arbeta ihop med ett mindre team som stöttar varandra i det dagliga arbetet. Tjänsten är på 50% med god möjlighet att kunna gå upp till 75%. Tjänsten är på dagtid och är tänkt att starta i början av december. Tidigare eller senare startdatum är förhandlingsbart. Kalles Bud & Transport erbjuder en spännande tjänst på ett välrenommerat logistikföretag med trevliga kollegor där du som anställd har chans att utveckla dig själv och din kunskap.

I denna tjänsten kommer du att vara anställd som konsult av StudentConsulting och arbeta exklusivt mot Kalles Bud & transport.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löpande bokföring och lönehantering. Arbetserfarenhet kan väga upp för avsaknad av formell utbildning. En utbildning inom ekonomi och redovisning är meriterande, men inte ett krav. Du bör ha kunskap inom löpande bokföring, redovisning, bokslutsarbete, lönehantering och allmänt god kännedom om ekonomiska frågor. Vi söker dig som är metodisk, ansvarstagande, analytisk och som gillar att lösa problem. Du ska kunna skriva och prata flytande svenska.

Urval och intervjuer hålls löpande. Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittats. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på: mattias.meyer@studentconsulting.com. Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Kalles bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är en fullfjädrad flyttfirma som även utför in- och utrikestransporter, distribution och spedition samt är experter på att transportera oemballerat och svårhanterligt gods. Våra upptagningsområden är transporter som ska till eller från norra delarna av Sverige, Norge och Finland.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44798

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till