Jobbet Redovisningsekonom sökes till familjärt företag i Kållered har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom sökes till familjärt företag i Kållered publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Mölndal

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu dig som har en ekonomiutbildning och har erfarenhet inom bokföring. Trivs då bäst på lugna och harmoniska arbetsplatser? Då har vi tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos vår kund Jowa arbetar du i ett team på tre personer med cirka tjugotal kollegor i samma byggnad. Du tillsammans med en i teamet kommer att ansvara för hela företagets ekonomi. Det du främst inte kommer ansvara för är påminnelser som ska ut. Jowa har även sju dotterbolag som du hjälper med inbetalningar och kvartalsvis gör du sammanfattningar gällande ekonomin. Exempel på uppgifter: • Cash flow • Hantera leverantörsbetalningar • Avstämningar • Bokföring • Fakturering • Momsdeklarationer

Om företaget
Jowa är ett företag inom den Marina branschen och fokuserar främst på deras produkt inom oljeutsläpp tillhörande fartyg. De har en dela av sin tillverkning bredvid sitt kontor. Kontoret i sig består av en herrgård och är omringat av natursköna områden. Så för den som gillar att ta en löptur på lunchen passar det här perfekt.

Din profil
Vi letar efter dig som har ett års erfarenhet av bokföring och trivs att arbeta i en lugn miljö. Som person är du noggrann och strukturerad. Skallkrav • Svenska och Engelska i tal och skrift • Eftergymnasial ekonomiutbildning • Minst 1 års erfarenhet av bokföring alt. Sommarjobb Meriterande • Erfarnhet av affärsystemet Garp

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse Placeringsort: Kållered Arbetstider: 8.00-16.30 möjlighet till flex Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20323

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till