Jobbet Redovisningsekonom sökes omgående till B2B IT-Partner! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom sökes omgående till B2B IT-Partner! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare? Är du även driven, ambitiös och noggrann? Då har vi arbetet som redovisningsekonom för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund B2B IT-Partner är en IT-leverantör som har sitt kontor placerat i Solna Business Park och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Deras affärsidé är att hjälpa och utveckla kunder att nyttja IT på allra bästa sätt! I rollen som Redovisningsekonom kommer du vara en del av deras ekonomiavdelning och arbeta brett inom ekonomiområdet. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:

- Fakturering
- Leverantörsreskontra
- Kundreskontra
- Boka av kundinbetalningar
- Stämma av bankkonton
- Kontering av omkostnadsfakturor och utlägg
- Arbete i samband med månadsbokslut
- Påminnelsehantering
- Rapportering till SCB samt Intrastat

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna Business Park. Tjänsten beräknas starta omgående och löper på tillsvidare där stora möjlighet till övertag av kund finns. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har god förståelse för det ekonomiska flödet. Som person är du flexibel, strukturerad och noggrann. Du är van att arbeta i ett högt tempo med många arbetsuppgifter igång samtidigt. Vidare är du servicemedveten och arbetar väl i grupp såväl som självständigt. Då rollen innebär många kontaktytor krävs det att du är kommunikativ och komfortabel i det svenska språket såväl som det engelska språket. Har du kunskaper i Navision anses det meriterande. Hos B2B välkomnas du till ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete. De som arbetar här tycker både att det är roligt att arbeta ihop och att ha roligt ihop på och utanför jobbet. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53514

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till