Jobbet Redovisningsekonom sökes för rekrytering till företag inom fastighetsbranschen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom sökes för rekrytering till företag inom fastighetsbranschen publicerad av Avanzera

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag:
På uppdrag av en av våra kunder söker vi en redovisningsekonom för rekrytering, med start under hösten. Företaget arbetar med b.la ekonomisk förvaltning och deras kunder är till största delen privata fastighetsägare samt vissa aktiebolag, bostadsrättsföreningar och andelshus. Fastigheterna består mestadels av bostadshus i Stockholms innerstad, men även enstaka kontors- och affärsfastigheter. Företaget är beläget i centrala Stockholm, har 20 personer anställda och förvaltar idag ca 100 fastigheter.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med ansvar för egna klienter och sköta bokföringen från ax till limpa, inklusive bokslut och årsredovisningar. I arbetet ingår det även kontraktshantering samt avtalsanalyser. Du kommer att leda årsstämmor i olika bostadsrättsföreningar samt vara involverad i olika utvecklingsprojekt inom IT och ekonomi.

Din bakgrund:
Vi söker dig som har arbetat med redovisning för bostadsrättsföreningar. Du bör kunna arbeta självständigt med hela det ekonomiska flödet samt kan du regelverken K2 och K3 är det mycket meriterande. Som person bör att du ha god kommunikativ förmåga, vara prestigelös och trivas bra med att både ha arbetsuppgifter som du sköter självständigt men också i samarbete med andra.


Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat företag och har över 100 anställda. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster. Läs mer om oss på www.avanzera.seKontaktperson(er)
Helena Elvin Guillemain


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
2019-07-12

Referens

1236

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till