Jobbet Redovisningsekonom med systemkunskap till bolag i Vårgårda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom med systemkunskap till bolag i Vårgårda publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Vårgårda

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet inom redovisning men har också erfarenhet inom IT och system? Kanske har du tidigare arbetat med drift av affärssystem från ett redovisningsperspektiv? Vi söker just nu efter en ekonom med stort intresse för system och IT, för ett långt konsultuppdrag hos kund i Vårgårda. 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Du kommer att ingå i ett team om cirka 5 personer och rapporterar till CFO. Du kommer att ingå och arbeta i ett redovisningsteam, men med stort fokus på system och förvaltande/utveckling. Du kommer också att underhålla attestmatris och kontoplan. Dina redovisningskunskaper kommer till nytta vid koncernrapportering och avstämningar, även vid leasingkontrakt. 


arbetstider.

Konsultuppdrag på 100%, start i november till augusti 2021. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har relevant akademisk bakgrund. Vidare har du några års erfarenhet av redovisning och har förmågan att förstå transaktioner och uppsättningar i affärssystem. Vi ser gärna att du arbetat med ovanstående arbetsuppgifter tidigare. Har du även arbetat i Movex, M3, är det ett stort plus. 

För att trivas i rollen är du som person en prestigelös lagspelare som har förmågan att arbeta självständigt. Du har lätt för att växla mellan uppgifter och har inget emot variation. Du är proaktiv och vill gärna ligga i framkant. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Minst 4-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


ansökan.

2020-10-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Viktoria Halvars, konsultchef, viktoria.halvars@randstad.se

Referens

201303528

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till