Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom med stort engagemang till Alfdex i Landskrona jobb i Helsingborg på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom med stort engagemang till Alfdex i Landskrona på SJR AB

Redovisningsekonom med stort engagemang till Alfdex i Landskrona

SJR AB Helsingborg, Skåne län HeltidAlfdex är ett ungt företag med gamla anor. Tekniken kommer från Alfa Laval som var med och utvecklade produkten. Sedan 2004 har Alfdex utvecklat och producerat flera generationer av separatorer, som effektivt renar utsläpp från tunga fordon såsom lastbilar och bussar. På så sätt bidrar vi, tillsammans, till en bättre miljö. Produktionen sker till största delen i Landskrona men vi har även en växande verksamhet i Kina. Kunderna är den globala lastbilsindustrin, med flera världsledande namn som Mercedes-Benz, Volvo och Scania. Det är utvecklande och kul att arbeta på Alfdex, vi är nästan 200 anställda som drivs av genuin framåtanda och stolthet över vårt hantverk. Företaget ägs idag till 50% av Alfa Laval och 50% av Concentric AB. Läs gärna mer om oss på [ Link removed ]

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig med stort intresse för redovisning som vill förstärka ekonomiteamet på Alfdex i Landskrona.

Ekonomiavdelningen består av fyra personer där det personliga bidraget är viktigt. Vi har ett jordnära och trivsamt arbetsklimat som präglas av samarbete, hjälpsamhet och eget ansvar där vi tillsammans strävar efter att nå uppsatta mål. Alfdex har produktion i Landskrona och Kina samt ett utvecklingsbolag i Tumba där vi jobbar med att ta fram nya applikationer av vår produkt. Tjänsten är placerad i Landskrona med rapportering till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Avstämning av kundreskontra och uppföljning av kunder
  • Fakturering, inbetalningar och krediteringar.
  • Hantering av reklamationer
  • Vissa arbetsuppgifter kopplade till leverantörsreskontra
  • Valutor
  • Kontoavstämningar
  • Löpande redovisning

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi ser att du har en högskoleutbildning med inriktning redovisning eller motsvarande samt intresse för ekonomi och tillverkning. Då koncernspråket är engelska är goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift en förutsättning för att kunna passa för rollen.

Alfdex arbetar i Medius Flow och Microsoft Dynamics AX vilket är de system tillsammans med excel och övriga officeprogram som är grunden i arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du har ett intresse av system och processer samt driv att nyttja funktionaliteten på ett effektivt sätt.

Tjänsten innebär mycket kommunikation med närmsta kollegor såväl som övrig organisation så att vara kommunikativ och samarbetsorienterad är egenskaper hos dig som vi värdesätter högt, liksom att du har ett prestigelöst förhållningssätt, är nyfiken och gillar utmaningar. På Alfdex finns det en aktiv personalförening och du kommer till en stabil, trygg verksamhet. Här är vi stolta över våra värderingar "Alfdexandan" och vi har en ärlig och öppen dialog samt tar gemensamt ansvar för vårt företag. Alfdex är också ett företag som gör skillnad för miljön på ett globalt plan.

Ansökan 
I denna rekrytering har Alfdex valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på [ Email address blocked ] . Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-02-10. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post. 

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkertställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. 

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]

Titel: Redovisningsekonom till Alfdex

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1513196-330706