Jobbet Redovisningsekonom med ledarambitioner sökes till Colmec AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom med ledarambitioner sökes till Colmec AB publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Till Colmec AB i Norrköping söker vi en lösningsfokuserad och nyfiken Redovisningsekonom som drivs av att utveckla siffror såväl som människor. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom på Colmec kommer du tillsammans med ekonomiteamet vara ansvarig för redovisningen för Colmec AB. Du kommer även vara behjälplig med redovisning för koncernens övriga bolag.

Rollen innebär löpande redovisning, momshantering, månadsbokslut och årsbokslut. Tjänsten innefattar även en del arbetsuppgifter av enklare karaktär såsom kund-och leverantörsreskontra och avstämningar. Du kommer även att verka som ett stöd för verksamhetens chefer med analyser, ekonomisk rapportering samt budget och prognoser. Rollen ger även utrymme till mycket ansvar och möjlighet finns att på sikt växa in i tjänsten som Ekonomiansvarig.

Affärssystem som tillämpas är Jeeves. Placeringsort för tjänsten är Norrköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vilket innebär att du blir fast anställd av Colmec AB. Provanställning tillämpas.


Vem är du?
Vi söker dig som har flertalet års erfarenhet av redovisning i medelstora bolag, gärna med en bakgrund inom byråvärlden. Du känner dig trygg i redovisningens alla rum och är självständig i både årsbokslut och årsredovisning samt är van att stötta chefer i ekonomiska frågor. Vi ser gärna att du med din tidigare erfarenhet kan bidra med att ta fram nya, samt förbättra befintliga, rutiner och processer för att utveckla redovisningen på Colmec.

Som person är du noggrann, analytisk och systemintresserad. Du sätter dig med enkelhet in i olika system och processer. Du trivs med att vara med där det händer och ser lösningar när du ställs inför utmaningar. Du är en driven och målfokuserad men samtidigt prestigelös person som trivs att arbeta tillsammans med andra för att uppnå bästa resultat. Du presterar som bäst i en roll där du får ta mycket eget ansvar med stort förtroende från närmsta chef.

Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!


Om verksamheten
Colmec AB är en marknadsledande helhetsleverantör av däck och däcktjänster. Vi erbjuder kunden funktionslösningar inom bland annat distribution och försäljning av nya däck, inköp och lagerhållning och försäljning av stommar samt tjänstelösningar.

Colmec bedriver verksamhet i Sverige och Polen, med egna produktionsanläggningar i båda länderna. Vi är dessutom verksamma i Norge, Danmark och Finland. Vi har total 360 anställda i koncernen och omsatte 770 miljoner 2019. Colmec har sitt huvudkontor i Norrköping och är ett dotterbolag till Colmec Holding AB.


Referens

57425

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till