Jobbet Redovisningsekonom med intresse för fastigheter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom med intresse för fastigheter publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du bakgrund inom redovisning och är redo för ny utmaning i en växande koncern? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären!

Information om uppdraget:

Du kommer främst att arbeta med:
•Löpande redovisning
•Hyresaviseringar
•Kund och leverantörsreskontra
•Skatt & momsdeklarationer och hantering av fastighetsrelaterade momsfrågor
•Fastighetstaxeringsärenden

En del andra administrativa uppgifter kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter.

I rollen som redovisningsekonom har du en central roll i organisationen och kommer vara inblandad i många verksamhetsgrenar inom en solid koncern som består av bl.a. Säkerhetsföretag och fastighetsbolag.
Tjänsten avser heltidsanställning och dagtid på vardagar.

Rekryteringsprocessen görs av StudentConsulting, men anställning och arbetsplats är Key Code Security AB, beläget på Hisingen, Lisa Sass gata 1.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen bör du ha dokumenterad kunskap och erfarenhet av löpande redovisning under minst 4 års tid.
Som person är du driven och håller hög servicenivå. Du tar gärna egna initiativ och föreslår nya lösningar.
Arbetar lika bra självständigt, som i grupp.
I utbyte får du möjlighet att vara med på en rolig resa och en spännande expansion i fräscha och nyrenoverade lokaler i Göteborg.

Om arbetsgivaren:

Key Code Security har varit ett ledande företag inom företags- och konsumenttjänster i 35 år och fler än 1 miljon svenskar använder idag företagets tjänster. I gruppen finns också ett växande fastighetsbolag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46287

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till