Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom med hela flödet omgående job in Göteborg at SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Redovisningsekonom med hela flödet omgående på SJR AB

Redovisningsekonom med hela flödet omgående

SJR AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Nu söker vi en redovisningsekonom för uppdrag på heltid med start så snart som möjligt till bolag med lokaler i Frihamnen och Svenljunga, rollen kan placeras där det passar bäst geografiskt för kandidaten. Bolaget omsätter 130 miljoner och är inne i en tillväxtfas och behöver fylla på med en redovisningsekonom med erfarenhet av hela flödet i ett mindre bolag. Uppdraget som konsult löper på ca 6 månader för att sedan gå över i en anställning hos kund.

Vad innebär rollen och vem söker vi?    
Du ingår i ett team om fyra ekonomer och ansvarar för hela flödet, både löpande, löner, månads och årsbokslut samt rapportering. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och finns tillgänglig relativt omgående. Som person trivs du i en föränderlig miljö i det lilla bolaget och trivs med att jobba i team.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: redovisningsekonom

 

Rekommenderade jobb

Redovisningsekonom med hela flödet omgående
SJR AB Göteborg Heltid
Eventprojektledare
Inhouse Göteborg Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Marknadschef
Witre AB Västra Götalands län - Mölndal Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1212795-246102