Jobbet Redovisningsekonom med fokus på leverantörsreskontra till ledande bostadsbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom med fokus på leverantörsreskontra till ledande bostadsbolag! publicerad av Amendo Bemanning

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Amendo söker en konsult för ett uppdrag redovisningsekonom med fokus på leverantörsreskontra till ett ledande bostadsbolag. Uppdraget passar för dig som har lång erfarenhet av arbete med redovisning och särskilt leverantörsreskontra. Rätt kandidat är driven och systemkunnig, inom särskilt Agresso, Adra Match samt Opus Capita. Uppdraget har start omgående och bolaget är placerat i Norrort. 

Arbetsbeskrivning
Fokus i rollen kommer att ligga på arbete med leverantörsreskontra. Inom bolaget sker just nu ett systemskifte till Agresso varför rätt kandidat måste ha mycket goda kunskaper inom det systemet. Som konsult blir du drivande i implementeringen. I rollen förväntas du också bidra med förbättringar och att effektivisera arbetsprocesser. Arbetsgruppen om fem personer behandla cirka 13 000 fakturor om året från cirka tio bolag. 

Sammanfattningsvis inkluderar arbetsuppgifterna:

  • Avstämningar
  • Redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Projektledning
  • Implementering av Agresso

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Du som söker rollen som redovisningsekonom har en gedigen arbetslivserfarenhet inom en roll som redovisningsekonom/ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Troligen har du som söker en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet med fokus på redovisning. Vidare krävs mycket goda kunskaper inom Agresso samt vana i systemen Adra Match och Opus Capita.

Personliga egenskaper:

  • Trygg i kommunikation med andra
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Strukturerad med förmågan att prioritera och organisera ditt arbete
  • Positiv, social och med ett personligt driv
  • Driven

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Oskar Windolf, [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-962073-180636

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till