Jobbet Redovisningsekonom med erfarenhet av anläggning till MKB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningsekonom med erfarenhet av anläggning till MKB publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Malmö
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag. Med drygt 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö. Ägare är Malmö stad.

MKB har, i kraft av sin storlek och sitt ägarförhållande, ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö. Bolaget arbetar för att stärka stadens attraktionskraft och utveckling genom en balanserad nyproduktion och ansvarsfull hyressättning.

MKBs målsättningar är att vara kundernas första val, att våra medarbetare är inkluderande och passionerade, att erbjuda ett hållbart och prisvärt boende samt att ha ekonomisk kraft att utveckla för framtiden. MKBs fastigheter förvaltas med en stark betoning på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet från redovisningsekonomi med fokus på anläggning? Är du analytiskt lagd och söker ett arbete som ställer krav på självständighet, ansvar och struktur? Läs vidare om tjänsten!

Som Redovisningsekonom på MKB Fastighets AB kommer ditt huvudsakliga fokus vara att hantera anläggningsredovisning inom MKB koncernen. Du kommer att ingå i team med såväl Redovisningsekonomer som Controllers, vilka du kommer att ha ett nära samarbete med i ditt dagliga arbete. Tjänsten innefattar ansvar för att gå igenom pågående projekt samt arbeta med koncernredovisning inom MKB koncernen. Du kommer även att avlasta ekonomifunktionen med bl. a. bokföring, bokslut och kontoavstämningar vid behov. Utöver detta ingår även hantera statistik och inventarier inom de materiella anläggningstillgångarna. Du rapporterar direkt till Redovisningschefen.

Uppdraget är på 6 månader med start omgående och det finns möjlighet till förlängning för rätt person. Anställningen kommer inledningsvis att vara på Lernia och du kommer få en engagerad och stöttande kontaktperson på Lernia under din anställningsperiod.

Din bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet av såväl redovisningsekonomi som anläggning. Du har goda kunskaper i MS Office, regelverket K3 och kunskaper i Agresso är meriterande. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdigt men det absolut viktigaste är att du har arbetslivserfarenhet inom redovisningsekonomi och anläggning.

Personliga egenskaper

Du beskriver dig själv som noggrann, strukturerad och analytisk! Du brinner för ekonomi och siffror och trivs med att arbeta strukturerat. Eftersom du kommer att arbeta nära dina kollegor på avdelningen så förutsätter det att du trivs med detta samt är mån om att bidra till en god stämning på arbetsplatsen.  Som person är du nyfiken och inte rädd för att prova på nya utmaningar – allt för att bredda din kompetens, kontaktnätverk och konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Malmö

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Susanne Moe på 0722 54 11 54 eller Emilia Westberg, 0722 54 62 39

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

39936

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till