Jobbet REDOVISNINGSEKONOM MED ADMINISTRATIONSANSVAR TILL JEFF ELECTRONICS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

REDOVISNINGSEKONOM MED ADMINISTRATIONSANSVAR TILL JEFF ELECTRONICS publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en erfaren redovisningsekonom som trivs med att arbeta självständigt och i en bred roll? Är du en prestigelös person som hjälper till där det behövs? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
JEFF Electronics är idag marknadsledande inom flera av deras verksamhetsområden och befinner sig i ett expansivt skede där deras satsningar på långsiktiga samarbeten och nya marknader ger väldigt spännande resultat. De behöver därför stärka upp sitt team med en duktig och driven redovisningsekonom som både kan sköta den löpande ekonomin samt vara ett administrativt stöd för verksamheten. JEFF Electronics är ett innovativt företag som utvecklar övervaknings- och klimatstyrningssystem för fastigheter samt styr- och reglersystem för OEM-marknaden. De har en ledande position när det gäller utveckling av unika standard¬lösningar för fastigheter, kyrkor och andra kulturhistoriska byggnader. De har funnits på marknaden sedan 1974 och är idag nio anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg. De har vunnit det prestigefulla ”Stora inneklimat¬priset” samt ”E-Prize” med CC Kyrka® – ett webbaserat styrsystem som energieffektiviserar och bevarar antikvariska värden i kulturfastigheter.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du bland annat arbeta med: • Bokföring, avstämningar och månadsbokslut för tre bolag • Löpande redovisning • Moms- och arbetsgivardeklarationer • Finansiell rapportering • Hantera inköp, avtal, allmänna administration- och kontorssysslor • Löner för ca 10 anställda

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete inom redovisning. Du bör vara trygg i att sköta allt från det löpande ekonomiarbetet till bokslut samt trivas med varierat arbete där du själv styr dina dagar. Då du är själv på ekonomiavdelningen krävs en god struktur och stort ansvarstagande i ditt arbete. Vidare är det en roll där du har nära kontakt med dina kollegor på kontoret men även med kunder, är du social och bra på att kommunicera kommer detta passa dig utmärkt. Rollen innefattar två områden; ekonomi och kontorsadministration/inköp, där varje del beräknas uppta 50% av din arbetstid. På JEFF Electronics jobbar alla tillsammans och du bör vara öppen för att hjälpa till där det behövs. Ett lösningsfokuserat och prestigelöst förhållningssätt kommer ta dig långt i arbetet!

Framgångsfaktorer
• Minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete inom redovisning • Erfarenhet av att sköta ekonomin från ax till limpa • Vana av lönehantering • Vana av inköp och tillverkande industri är meriterande • Prestigelös och öppen för att hjälpa till där det behövs • Kunskap i Pyramid och Hogia Lön är meriterande • Svenska i tal och skrift • Strukturerad och analytisk, samt en positiv inställning

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående OMFATTNING: Heltid, 100% PLACERING: Göteborg LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Ebba Jensen SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-09-30 Denna tjänst är en rekrytering där du blir anställd av JEFF Electronics. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00.

Referens

7859

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till