Jobbet Redovisningsekonom har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker för kunds räkning en redovisningsekonom för direktrekrytering till ett större internationellt företag som är beläget i fräscha lokaler i centrala Göteborg.


Här har du möjligheten till ett nytt spännande arbete i en mycket trevlig miljö!


Arbetsuppgifter:


Du kommer att arbeta med redovisningsuppgifter, månadsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration m.m. 


Du ansvarar för att redovisningen inom det interna bolaget är korrekt och uppfyller koncernens redovisningsregler. Du arbetar i nära samarbete med ekonomiansvariga på bolaget och är ett bollplank i olika redovisningsfrågor till de interna kunderna. I arbetsuppgifterna ingår även avstämningar av konton och du ser till att regler, rutiner och tidplaner följs.


Dig vi söker:


Du har ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande med redovisningsinriktning. Du har erfarenhet av praktiskt redovisningsarbete. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP och IFRS. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav då företaget ingår i en stor internationell koncern.


Du är noggrann, strukturerad och trivs med att ta stort eget ansvar. Kommunikativ och gillar att samarbeta och arbeta enskilt. Du har driv, gillar att arbeta mot mål och bra på att genomföra förändringar. Du sätter service i centrum och stimuleras av en positiv arbetsmiljö.


Företaget erbjuder mycket bra anställningsvillkor.


Tillträde enligt överenskommelse.


Låter detta intressant är du välkommen att söka tjänsten snarast då vi intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på FMR, telefon 0707-899606.Referens

742_GS_FMR

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till