Jobbet Redovisningsekonom har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom publicerad av Brightby

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Brightby söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom i Borås. Tjänsten skall tillsättas omgående. Initialt kommer du anställas som ekonomikonsult på Brightby, med eventuell möjlighet till anställning hos kund.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder en trygg anställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter ingår såsom löpande bokföring, leverantörsreskontra- och kundreskontra, fakturahantering, in- och utbetalningar, avstämning, redovisning av moms, skatt, behjälplig vid månads- och årsbokslut, balansräkning, övriga avstämningar och administrativa arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du arbetar tillsammans med andra kollegor, men också självständigt då man arbetar i sitt eget segment, varpå det är viktigt att du är självgående.

Redovisningsekonomen förväntas aktivt delta i förbättring av redovisningsprocesser för att öka effektiviteten.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll. Du har en ekonomisk utbildning. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar engelska flytande i tal och skrift. Arbete i större system så som SAP, VISMA eller dylikt är också meriterande.

Placering:  Borås
Omfattning: 
Heltid


För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Jenny Österberg, jenny.osterberg@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Referens

8226

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till