Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom på Michael Page

Redovisningsekonom

Michael Page Stockholm Heltid

Michael Page samarbetar med en svensk internationellt storföretag och verksamhet centralt belägen i Stockholm City, detta är en permanent roll. Detta är den perfekta rollen för dig som vill bygga din karriär inom en ekonomiavdelning i en snabbväxande miljö som präglas av högt tempo samt höga ambitioner och där du kommer ha goda utvecklings möjligheter.

Information om kunden

Michael Page Finance & Accounting söker för vår kunds räkning en Junior Redovisningsekonom som är helt eller precis i början av sin karriär efter avslutad ekonomiexamen och har minst en kandidatexamen (Bachelors Degree) eller liknande såsom KY utbildning. Du skall vara väldigt duktig inom ekonomi/redovisning.

Michael Page samarbetar med en svensk verksamhet centralt i Stockholm, detta är en permanent roll. Detta är den perfekta rollen för dig som vill bygga din karriär inom en ekonomiavdelning i en snabbväxande miljö som präglas av högt tempo samt höga ambitioner och där du kommer ha goda utvecklings möjligheter.

Beskrivning

I din roll som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med:

 • Redovisningsarbete minst 3 års erfarenhet, skattedeklarationer, rapportering
 • Månatlig rapportering enligt IFRS samt årsredovisning enligt K3
 • Självständig i månads och/eller årsbokslut
 • Banktransaktioner, betalningsflöde samt likviditetsplanering
 • Inkomst-skattedeklarationer (Sverige)
 • Ha kontakt med myndigheter, t.ex. Skatteverket, samt extern revisionspartner

Sökandes profil

 • Som person är du:

 • Analytisk
 • Kommunikativ
 • Trivs att arbeta hands-on
 • Tryggt i ditt ledarskap

Jobberbjudande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2020-08-15, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Michael Page Finance & Accouting, ansökan sker via [ Link removed ] . Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Gyllendahl på

Om Michael Page Sverige

Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchningen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I nästan 40 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 155 kontor i 36 länder runt om i världen.

 

Rekommenderade jobb

Redovisningsekonom
Michael Page Stockholm Heltid
Junior Redovisningsekonom
Michael Page Stockholm Heltidsanställd
Senior redovisningsekonom
Michael Page Bromma Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -072021-2938170