Jobbet Redovisningsekonom har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom publicerad av Michael Page

Heltidsanställd
Kista

Arbetsbeskrivning

För HansaWorlds räkning söker Michael Page nu en redovisningsekonom med ansvar för, bland annat, löpande redovisning och bokslut för den nordiska verksamheten. Tjänsten är baserad på HansaWorlds kontor i Kista.

Information om kunden

HansaWorld är en global leverantör av ERP- och CRM-system. Företaget är ett av de tio främsta när det gäller att hjälpa företag världen över att bedriva verksamhet med hjälp av flerspråkig programvara. Företagets produkter saluförs världen över via utvalda återförsäljare och partners.

Ifråga om företagskultur är HansaWorld en organisation i ständig rörelse där man arbetar nära varandra och har kul med sina kollegor på jobbet. Vi stöttar varandra om någon i teamet behöver hjälp med att lösa problem. Att arbeta för HansaWorld ger goda möjligheter till lärande, kompetensträning och karriärutveckling. Du blir en del av ett team som levererar högteknologiska lösningar till kunder och partners.

Beskrivning

Som redovisningsekonom på HansaWorld är du ansvarig för företagets redovisning, inklusive lönehantering för företagets anställda i Sverige, Norge och Finland. Du rapporterar till en utomlandsbaserad International Financial Manager, varför det är viktigt att ha förmåga att jobba självständigt och vara bekväm med att samarbeta med kollegor på distans.

Ansvarsområden:

 • Löpande redovisning, ansvar för att redovisningen sköts i enlighet med företagets interna rutiner

 • Fakturahantering

 • Löner och skatt

 • Ansvar för månadsbokslut, delaktig i årsbokslut

 • Budgetering och prognos

 • Samarbete med företagets finansavdelning rörande intern rapportering och sammanställning av information för diskussioner på managementnivå.

Sökandes profil

Vi söker kandidater med erfarenhet av och god förståelse för redovisning och ekonomi. Du har förmåga att strukturera, ansvara för och organisera ditt eget arbete. Du bör också ha god kommunikationsförmåga och har erfarenhet av att arbeta med internationella kontakter och tycker om att arbeta med den senaste tekniken. Som person söker vi kandidater som är utåtriktade och gärna delar sina idéer med teamet.

De önskade kvalifikationerna för rollen är följande:

 • Akademisk examen inom redovisning eller ekonomi

 • 2-5 års erfarenhet som redovisningsekonom i ett nordiskt land, erfarenhet av att arbeta enligt K3 är starkt meriterande

 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift, kunskaper i norska och/eller finska ses som en merit

 • Goda datakunskaper

 • Vana av att arbeta i snabbombytlig miljö

Jobberbjudande

Tjänsten som redovisningsekonom är ett bra tillfälle att bygga en karriär i en internationell miljö och arbeta nära beslutsfattandet. Att arbeta på HansaWorld ger också goda möjligheter till internationellt resande i tjänsten.

Referens

123671/001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till