Jobbet Redovisningsekonom har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en framåt och driven redovisningsekonom som tycker om att arbeta med förbättringar och gärna tar eget ansvar på våra kommande uppdrag?

Vanligtvis när man arbetar som konsult ingår man i en ekonomiavdelning med 3-8 anställda. Som redovisningsekonom får du oftast eget ansvar för en eller flera legala enheter där du arbetar med löpande redovisning, bokslut och rapportering. Inte ovanligt med internationella företag där koncernspråket är engelska. Ofta har man dessutom många interna och externa kontaktytor vilket ställer krav på att du är kommunikativ.


ansvarsområde.

Vanliga förekommande arbetsuppgifter:
  • Leverantörsbetalningar
  • Kundfakturering
  • Avstämningar te.x. banken, periodiseringar eller avskrivningar
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut och ofta delaktig i årsbokslut
  • Moms- och skatteredovisning


arbetstider.

Som konsult hos oss erbjuder vi dig en heltidstjänst med fast månadslön och en trygg tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning), om vi hittar ett matchande uppdrag.


kvalifikationer.

Du har ca 3-5 års erfarenhet av liknande arbete samt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi söker dig som trivs i en roll med varierade arbetsuppgifter där du får utveckling i de uppdrag som vi tillsätter. Du känner dig trygg och säker i din redovisning, är noggrann och har ett affärsfokus. I rollen som ekonom är du van att driva ditt eget arbete framåt samt tar initiativ till att lösa ad-hoc uppgifter. Du bör gilla problemlösning och ha en önskan om att hjälpa kunden till förbättringar/förenklingar i vardagen. För att trivas och passa in som  konsult hos oss är du social och trygg i din personlighet. 


erfarenhet.

Vi förutsätter att du har god kunskap i Excel samt vana av att arbeta i större affärssystem.


ansökan.

Kom in med din ansökan via denna annons så kontaktar vi dig. Ansvarig för just denna annons är Ursula Ekelund Konsultchef på Randstad Finance i Malmö.  

Referens

201290798

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till