Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom inom kundreskontra till Kronans Apotek jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom inom kundreskontra till Kronans Apotek på Randstad AB

Redovisningsekonom inom kundreskontra till Kronans Apotek

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en systemintresserad ekonom som har erfarenhet av brett kundreskontraarbete? Är du en ansvarstagande person som ser möjligheter framför hinder, då är du kanske den vi söker? 

Kronans Apotek förstärker nu sitt kundreskontra-team med en Accounts Receivable Accountant och söker dig som brinner för processutveckling och löpande redovisningsarbete inom kundreskontra. Då bolaget nyligen gjort en förändringsresa, finns stora möjligheter att vara med och utveckla nya processer och rutiner inom funktionen. 

Du ansvarar för att alla uppgifter inom kundreskontran utförs korrekt och ditt ansvar innefattar även delaktighet i bokslutsarbete. Du kommer att ha ett nära samarbete inom koncernens SSC såsom Accounts Payable samt Financial Control, varför din samarbetsförmåga samt kommunikativa förmåga är viktig i för att lyckas i rollen. Utöver interna kontakter kommer du även att ha kontakt med systemleverantörer i frågor som gäller processflöden i ekonomisystemen.  

Tillsammans med ca 20 medarbetare inom ekonomi arbetar man löpande med de fyra svenska bolag som finns inom koncernen. Här har du möjlighet till samarbete med andra kompetenta ekonomer, du ges möjlighet till ett gruppsammanhang samtidigt som du arbetar självständigt och metodiskt med det/de bolag du ansvarar för. I en föränderlig miljö välkomnar vi dig som ser möjligheter och som proaktivt kommer med förslag på förändring till förbättring.


ansvarsområde.

Som AR Accountant ansvarar du för arbetsuppgifter så som; 
  • Fakturering
  • Bokföring
  • Påminnelser och inkassohantering 
  • Kostnadsfördelningar
  • Intercompanyfakturering
  • Bokslutsarbete
  • Avstämningar och periodiseringar
  • Processutveckling samt förbättringsarbete


kvalifikationer.

Vi söker dig som är en duktig ekonom, gärna med erfarenhet av redovisningsarbete i större bolag. Du har varit delaktig i bokslutsarbete och är van att arbeta med löpande bokföring i en roll inom kundreskontra. Du är en sann lagspelare som samtidigt jobbar obehindrat på egen hand. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och som alltid inom ekonomi, är du noggrann och du värdesätter ordning och reda.

Din svenska och engelska i tal och skrift är flytande. Du kommunicerar på ett prestigelöst sätt med dina kollegor och har goda erfarenheter av samarbete med olika funktioner inom en organisation.

Som person är du lugn och trygg med en positiv inställning till förändring. Du tar initiativ och trivs med att klura på smarta lösningar, samtidigt som du hanterar löpande arbete på ett effektivt sätt. Att ta ansvar över de arbetsuppgifter du tar dig an, ser vi som en självklarhet. Frågor är förstås välkomna och vi hjälper varandra när det behövs.

Du har en universitetsexamen eller motsvarande utbildning inom ekonomi samt minst tre års erfarenhet från en liknande roll. Det är meriterande om du har arbetat i Navision eller SAP, framförallt har du starkt systemintresse och goda erfarenheter av att arbeta med systemförbättring. 


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Oriola med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Johanna Alderin, [ Email address blocked ] .

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201372762