Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom i Västerås jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom i Västerås på Randstad AB

Redovisningsekonom i Västerås

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

 Har du någonsin lekt med tanken att prova något nytt? Vi erbjuder nu en möjlighet att bli anställd som konsult hos oss i Västerås. I första hand söker vi dig som är redovisningsekonom och har några års erfarenhet av löpande bokföring, avstämningar, deklarationer, årsredovisningar samt månadsrapportering och bokslut.  Det kan även vara så att du har arbetat på ett större bolag, där du har varit med och hjälpt till med dessa delar även om du inte har ansvarat för samtliga delar. 

Om du tycker det här låter intressant, men samtidigt känner att det kvarstår en del frågetecken, får du väldigt gärna kontakta oss via mail eller telefon. För oss är det viktigt att ge en rättvisande bild av rollen som konsult, samtidigt som vi är måna om att sälja in konceptet för vad det är - nämligen världens chans till nya kunskaper, kontakter och erfarenheter. 

JA, vi har nöjda konsulter idag. 
JA, vi försöker alltid se till så att ditt uppdrag både matchar det du vill göra och var du vill arbeta. 
JA, du har oss som en supportfunktion när det gäller det mesta - bolla tankar/idéer, utveckling, tidrapportering och mycket mer (stort som smått).
JA, du har möjlighet att bygga CV som konsult hos oss. Vi delar gärna med oss av framgångshistorierna. 


ansvarsområde.

 Du kliver in som redovisningsekonom hos våra kunder.  Uppdragen kan vara av varierande karaktär, men oftast handlar det om att ansvara för månads- och årsbokslut, avstämningar, deklarationer m.m. 


kvalifikationer.

 Du behöver ha några års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Om du dessutom har kunskaper inom lön och koncernredovisning är det ett extra plus (meriterande).  Självklart värdesätter vi att du är socialt smidig som person och har goda kommunikationsförmågor när det gäller tal och skrift. 


ansökan.

 Skicka din ansökan snarast möjligt, eftersom tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du får gärna vända dig till mig vid frågor eller funderingar - jag besvarar dem gärna efter bästa förmåga och jag blir glad om du hör av dig. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201354813