Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom i Uppsala jobb i Uppsala på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom i Uppsala på Randstad AB

Redovisningsekonom i Uppsala

Randstad AB Uppsala, Uppsala län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du någonsin lekt med tanken att prova något nytt? Hos oss på Randstad Finance finns det möjlighet för dig att bli fast anställd ekonomikonsult (med fast månadslön) alternativt har du eget bolag och vill anlitas av oss som underleverantör och få möjlighet till spännande uppdrag i Uppsala!

I första hand söker vi dig som är redovisningsekonom och har några års erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, deklarationer, årsredovisningar samt månadsrapportering och bokslut. Det kan även vara så att du har arbetat på ett större bolag, där du har varit med och hjälpt till med dessa delar även om du inte har ansvarat för samtliga delar.

Om du tycker att detta låter intressant, men samtidigt känner att det kvarstår en del frågetecken, får du väldigt gärna kontakta oss för en inledande dialog. För oss är det viktigt att ge en rättvisande bild av rollen som konsult, samtidigt som vi är måna om att berätta om konceptet så som det verkligen är – nämligen världens chans till nya kunskaper, kontakter och erfarenheter.

JA, vi har nöjda konsulter idag.

JA, vi försöker alltid se till så både ditt uppdrag matchar det du vill göra och vart du vill arbeta.

JA, du har oss som en supportfunktion när det gäller det mesta – bolla tankar/idéer, utveckling, tidrapportering och mycket mer (stort som smått) .

JA, du har möjlighet att bygga upp ditt CV som konsult hos oss.    

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Du kliver in som redovisningsekonom hos våra kunder. Uppdragen kan vara av varierande karaktär, men oftast handlar det om att ansvara för månads-och årsbokslut, avstämningar, deklarationer mm.



arbetstider.

Heltid eller Deltid


kvalifikationer.

Du behöver ha några års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Om du dessutom har kunskaper inom lön och koncernredovisning är det ett extra plus. Självklart värdesätter vi att socialt smidig som person och har goda kommunikationsförmågor när det gäller tal och skrift.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.



erfarenhet.

Erfarenhet krävs


ansökan.

urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linnea Järverup, Konsultchef, [ Email address blocked ]  

 

Rekommenderade jobb

Redovisningsekonom i Uppsala
Randstad AB Uppsala Deltid
Ekonomiassistent i Uppsala
Randstad AB Uppsala Deltidsanställd
Ekonomiassistent till bolag i nordöstra Göteborg
Randstad AB Göteborg Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352473