Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom i Nyköping jobb i Nyköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom i Nyköping på Poolia

Redovisningsekonom i Nyköping

Poolia Nyköping, Södermanlands län Heltid

Har du ett stort intresse för finansiella frågor och redovisning samt ett sinne för siffror? Då har du nu chansen att ta till vara på dina kunskaper i en roll inom redovisning där du både får applicera nuvarande kunskaper samt sätta nya på prov. För kunds räkning i Nyköping söker vi en Redovisningsekonom som kan stötta ekonomiavdelningen på ett föräldravikariat. Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för löpande redovisning, bokslutsarbete och prognos- och budgetarbete. Även viss löneadministration kommer att förekomma. En viktig del i rollen är att hantera, planera och bevaka företagets kassaflöde. Inledningsvis är detta ett föräldravikariat med start 6 månader, chansen till förlängning efter denna period är stor.

Vem är du?
Vi söker dig som har civilekonomutbildning eller motsvarande samt några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god kunskap om regelverket gällande redovisning och att du trivs med att fungera i en stöd- och serviceroll där du får bidra med din yrkeskunskap för att finna hållbara problemlösningar. Som person drivs du av ett engagemang och har en god samarbetsförmåga samt ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med projekt där du tillsammans med andra utvecklar och förbättrar både arbetssätt och processer.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

 

Rekommenderade jobb

Redovisningsekonom i Nyköping
Poolia Nyköping Heltid
Business Controller till internationell koncern i Finspång
Poolia Finspång Heltidsanställd
Ekonomer för kommande uppdrag i Örebro-regionen!
Poolia Örebro Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60227