Jobbet Redovisningsekonom för uppdrag till vår kund i Lund sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom för uppdrag till vår kund i Lund sökes! publicerad av Poolia

Full-Time
Lund

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren och självgående redovisningsekonom för ett uppdrag till vår kund i Lund. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 6 månader med chans till förlängning eller anställning direkt hos företaget om allt faller rätt ut. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Företaget är en internationell koncern med moderbolag och ett antal dotterbolag. På ekonomiavdelningen kommer du ingå som redovisningsekonom i en grupp bestående av en CFO, redovisningschef, löneadministratör och en generell ekonom. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: •Årsbokslut •Månadsbokslut •Löpande bokföring •Betalningar/Påminnelser •Skatteregler Detta kommer du att utföra för både moderbolag och dotterbolag. Företaget använder sig av affärssystemen Visma och Millnet, det är starkt meriterande om du arbetat i dessa tidigare. Arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstider.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola samt minst 3 års erfarenhet av arbete med ovanstående arbetsuppgifter. Vi ser att du har mycket god kunskap inom Office-paketet, främst Excel och det är starkt meriterande om du har arbetat i Visma och Millnet tidigare. Som person är du analytiskt, självständig, framåt och har lätt för samarbete med andra. Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Varmt välkommen in med din ansökan! Urval och intervjuer hålls löpande.

Referens

57682

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till