Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Redovisningsekonom för framtida konsultuppdrag, Göteborg på Randstad AB

Redovisningsekonom för framtida konsultuppdrag, Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vill du få möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och på olika företag?  Är du redovisningsekonom och redo att utvecklas genom en varierande arbetsmiljö, då vill vi komma i kontakt med dig för framtida konsultuppdrag.

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Som konsult kommer du att tillhöra ett gäng kompetenta ekonomikonsulter på Randstad Finance samtidigt som du får dagligt utbyte av dina kollegor på uppdraget. Som redovisningskonsult kan dina arbetsuppgifter variera, men grunden kommer att bestå av löpande bokföring, deklarationer, bokslut, årsredovisningar samt efterföljande rapportering. Vidare kan bransch, storlek på bolag och geografiskt område variera.

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande. 


arbetstider.

Heltid, start enligt ök. 


kvalifikationer.

Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi sedan tidigare. För att lyckas i rollen har du arbetat som självständig redovisningsekonom i ett par år. och du känner dig bekväm i redovisningen från ax till limpa. Flera av våra kunder verkar inom internationell miljö med system som SAP och koncernspråk engelska, så det är meriterande men inget krav. 
Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines, vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter.
För att säkerställa en hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Ett par års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Andreas Berglund, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201329956