Jobbet Redovisningsekonom för arbetskostnader / Job cost Accountant till OTIS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom för arbetskostnader / Job cost Accountant till OTIS publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av redovisning och arbetat med att beräkning av arbetskostnader? Har du arbetet i ett internationellt bolag och trivs där tempot är högt och utvecklingsmöjligheterna stora? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OTIS. Företaget kommer genomföra ett större IT projekt, och den ordinarie redovisningsekonom kommer vara upptagen i projektet. Därför uppstår denna interim tjänst, förlagd som en visstidsanställning till och med sista december 2021 eller längre tills projektet är avslutat.

Om företaget

OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullband, och är ett världsledande persontransportföretag för arkitekter, entreprenörer, byggnadskonstruktörer och fastighetsägare. Otis har verksamhet i mer än 200 länder och har cirka 67 000 anställda. OTIS är därmed det största transportföretaget i världen då de dagligen transporterar 2 miljarder människor. www.youtube.com/watch?v=Lebati0PFr8&feature=youtu.be

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom för arbetskostnader och kontroll hos OTIS ansvarar du för bokföring, förberedelser och kontrolleringen av US GAAP. Du kommer också ansvara för månadsavtalsanalys inklusive stängning av projekt och bokning samt ny beräkning av projekt. Slutligen är du också delaktig i betalningsprocessen och tilldelning av arbetskostnader och bankgarantier. Som ansvarig för arbetskostnader kommer du att rapportera till Chief of Accounting.

Formella krav

• Minst 5 års erfarenhet av redovisning • Goda kunskaper av US GAAP-rapportering • Goda kunskaper av svenska GAAP, redovisningsprinciper • Van att arbeta i ERP system • Flytande i engelska och svenska För att lyckas i rollen tar du stort ägarskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir utförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt med en tydlig struktur där du vet hur man prioriterar rätt. Du är flexibel och öppen för förändringar och har lätt att anpassa dig efter nya situationer. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Slutligen har du lätt för att hålla deadlines och drivs av att ständigt bidra till en snabbt växlande organisation.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse Plats: Hägersten, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Accountant, redovisningsekonom, job cost accountant, ekonom, moms, VAT, GAAP, US GAAP, redovisning, bokföring, Stockholm, heltid, redovisningsprinciper

Referens

2825901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till