Jobbet Redovisningsekonom 100% sökes till en av våra kunder i Västerås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom 100% sökes till en av våra kunder i Västerås! publicerad av Brightby

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du vara delaktig i ett företag som ger utrymme för en kombinerad roll både inom ekonomi- och fastighetsbranschen? Är du en serviceinriktad person som överträffar dina kunders förväntningar? Då är du den vi söker!

Brightby söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom som har intresse för fastighetsbranschen. Du kommer att ingå i ett team på tre stycken fastighetsskötare, en teknisk förvaltare och en ekonomisk förvaltare.

Företaget är i en förändringsfas och det gör att man kommer att få vara med och forma, hitta nya möjligheter och tillvägagångssätt i företaget. Företaget har byggts upp under många år med en god familjär känsla. De värdesätter både anställda, hyresgäster och leverantörer. Det är ett företag som vill bidra till många av stadens idrottsföreningar och ser positivt på det idrotten medför till stadens invånare.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring
 • Hyresdebitering
 • Uthyrning av lägenheter
 • Diverse administrativa arbetsuppgifter
 • Kundkontakt

Kvalifikationer och erfarenheter

 • Redovisningskonsult eller motsvarande
 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet (Minimum KY utbildning)
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office, och god systemvana
 • Tidigare erfarenhet fastighetsassistent är meriterande
 • Om du tidigare har arbetat i Visma är detta ett plus, men inget krav

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. Du är en framåt och positiv person som har ett eget driv samtidigt som du är hjälpsam och ödmjuk till arbetsuppgifter som delegeras. Du är även serviceinriktad mot kunder (hyresgäster) och värdesätter deras nöjdhet hos företaget. Vi ser gärna att du har lätt för att lära dig nya system och/eller god systemvana.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och förtroende.

Start: 5 augusti – tillsvidare med god chans till anställning direkt hos kund
Placering: 
Västerås
Omfattning: 
Tillsvidsanställning 100% (inleds med 6 månaders provanställning)


För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano; 073-942 74 81, andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati; 070-728 84 23, desireeh.ozlati@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Referens

8011

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till