Jobbet Redovisningsekonom-Arlandastad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom-Arlandastad publicerad av Michael Page

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du tillgänglig inom en månad och vill ha en utvecklande roll där du inte är rädd för att jobba både högt och lågt ska du omgående. Här kan du utvecklas mot controlling och jobba med analys och rapportering.

Information om kunden

Kund jobbar inom fastighetsbranschen och är ett familjebolag från början. Här jobbar man både högt och lågt och det är en väldigt prestigelös miljö. Bolag söker nu en ekonom som kan själv hantera up mot 200 fakturor och sitta med allt från kund- och levreskontra upp till månadsbokslut.

Beskrivning

I rollen som ekonom kommer du ansvara för verksamhetens ekonomiska göromål.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Ekonomisk uppföljning och analys
  • Kontinuerligt förbättringsarbete
  • Löpande redovisning inkl. moms. och sos.
  • Leverantör och kundreskontra(periodiseringar)
  • Bokslut

Sökandes profil

Kund ser dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du ska kunna AP/AR-flödet väl och kunna hantera mindre bokslut. Du ska ha ett driv att utvecklas och vilja jobba med förbättringsarbete. För att bli framgångsrik i rollen så ska du kunna jobba både högt och lågt, där du jobbar med fakturering till bokslut och rapportering. Vidare har du en god förmåga till att planera och strukturera ditt arbete, ständigt och ihärdigt sträva mot uppsatta mål. Har du ett driv att utvecklas inom ekonomi och vill ta på dig en bred roll så är detta något för dig.

Jobberbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 4 månader där du sedan blir överrekryterad till bolaget. Vi ser dig som är tillgänglig omgående eller har max en månads uppsägningstid, på detta behov behövs tillsättas snarast. På Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt en livförsäkring. Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer sker löpande!

Referens

124161/001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till