Jobbet Redovisningsekonom / Förvaltningsekonom till HSB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom / Förvaltningsekonom till HSB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av ekonomisk förvaltning och kan identifiera dig i HSB:s värderingsgrunder ETHOS - Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan? Här får du stora möjligheter till såväl personlig som professionell utveckling i en dynamisk roll med brett ansvar.

Om företaget

HSB har sedan 1923 verkat för att skapa det goda boendet och består idag av ca 27 HSB föreningar i hela Sverige där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till boendet. HSB är en unik kooperativ bostadsrörelse som är landets största bostadskooperation för bosparande, planering, finansiering, byggande och förvaltning. De arbetar för en trygg ekonomi, för klimatsmarta fastigheter och för en boendemiljö som gör vardagen enklare och livet rikare. Hos HSB Norra Stor-Stockholm får du möjlighet att utnyttja din drivkraft och göra skillnad i en modern organisation. Idag arbetar ca 110 medarbetare i verksamheten i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby och Märsta. Du kommer bli en del av ett komplett team om åtta medarbetare. Arbetsmiljön du blir en del av värdesätter engagemang, trygghet och hållbarhet samt värnar om omtanke och samverkan mellan olika befattningar och affärsområden.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du självständigt för dina ca 25–30 kunder, som är bostadsrättsföreningar inom HSB och du kommer arbeta inom området ekonomisk förvaltning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar löpande redovisning, bokslut och årsredovisning samt budgetarbete för dessa kunder. Vidare kommer du även att arbeta med ekonomisk rapportering och uppföljning samt ekonomisk rådgivning för bostadsrättsföreningarna. I denna roll ingår det även att delta på ca 15-20 årsstämmor och styrelsemöten för bostadsrättsföreningarna, på kvällstid. Idag arbetar HSB med Agresso som system och är inne i en digitaliseringsprocess. Rollen innefattar att ha daglig kontakt med kunder, via mail, telefon och personliga möten.

Formella krav

• Några års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom • B-körkort, med fördel tillgång till egen bil • Goda kunskapar i Office-paketet, framförallt Excel • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska Meriterande för rollen är: • Eftergymnasial utbildning inom redovisning eller fastighetsförvaltning • Tidigare arbete med bostadsrättsföreningar eller ekonomisk förvaltning inom fastighetsbranschen Som person har du ett sinne för att bygga relationer samt har ett utpräglat affärsmanskap. För att lyckas i din roll ser vi att du är en god kommunikatör då proaktivitet, återkoppling, tillgänglighet och uppföljning blir nyckeln till din framgång. Vidare ser vi att du självständigt driver ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt. Då arbetet innebär nära samarbete både internt och externt gentemot kunder ser vi att du är en god lyssnare samtidigt som du förstår vikten av att skapa och bibehålla goda relationer. Att du är serviceinriktad, noggrann och uppmärksam ser vi som en självklarhet.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att HSB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och HSB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Enligt överenskommelse Plats: Järfälla, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonomi, redovisningsekonomi, redovisningsekonom, redovisning, Agresso, förvaltningsekonom, HSB, Norra stor stockholm, Järfälla, bokslut, årsredovisning, ekonomisk förvaltning, budgetarbete, ekonomisk rapportering, årsstämmor, mail, telefon, möten

Referens

2474601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till