SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom / Ekonomiansvarig / Ekonom till Taam Food Group jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Redovisningsekonom / Ekonomiansvarig / Ekonom till Taam Food Group på Bravura

Redovisningsekonom / Ekonomiansvarig / Ekonom till Taam Food Group

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Har du erfarenhet av brett ekonomiarbete och talar arabiska? Är du därtill en person som trivs i en föränderlig miljö och är van att självständigt driva ditt arbete framåt? Hos Taam Food Group får du möjligheten att bli en del av ett familjärt bolag inom dagligvaruhandeln där du får göra skillnad från dag ett i deras fortsatta tillväxtresa.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Taam Food Group.

Om företaget

Taam Food Group är en ledande matkoncern som erbjuder livsmedelskedjor, storkök och fristående handlare, en helhetsleverantör inom mat från världens kök, så kallad etnisk mat – exempelvis medelhavet, mellanöstern, Balkan, Asien och Indien. Med en stark utgångsposition på den nordiska marknaden är strategin att skapa en stark och lönsam tillväxt, dels organiskt genom starka varumärken och vidareutveckling inom dotterbolagen, dels genom förvärv av nyckelleverantörer för att bredda utbudet i produktportföljen.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom på Taam Food Group arbetar du brett med ekonomiarbete och har ett huvudansvar för dotterbolaget Nordic Rice. Du arbetar nära en kollega som sitter på samma roll men med fokus på det andra dotterbolaget Hot Chilly. Du rapporterar till Taam Food Groups VD men arbetar även nära Operations Manager. Tillsammans med dessa har du ett helhetsansvar för ekonomin som du arbetar operativt med för att kvalitetssäkra och följa upp företagets finansiella flöden som följer K3 regelverket.
Det dagliga arbetet innebär hantering av den löpande bokföringen, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, uppföljning, momshantering, utbetalning av löner och redovisning. Dina arbetsuppgifter innefattar även ansvara för månadsbokslut samt kvartals – och årsbokslut. Rollen innebär vidare att du hjälper till med att utveckla, revidera och implementera nya rutiner för att effektivisera ekonomiarbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Minst 5 års erfarenhet från en liknande roll där du ansvarat för och arbetat brett med ekonomiarbete
• Erfarenhet från ekonomisystem, meriterande om det är i Visma eller Fortnox
• God förmåga att utrycka dig i tal och skrift på arabiska och svenska
• Meriterande med erfarenhet av koncernredovisning enligt K3

Vi söker en positiv och öppen person som är lojal, engagerad och serviceinriktad. Mycket av arbetet kommer att bedrivas under eget ansvar vilket kräver att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska också ha lätt för att ta egna initiativ, lösa problem och drivs av att lära dig nya saker. Du ska vara en lojal och god lagspelare som bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat och som uppskattar att arbeta i ett litet team med snabba och korta beslutsvägar, där alla hjälps åt för att skapa bästa möjliga resultat och mervärde.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Botkyrka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonom, ekonomi, redovisning, redovisningsekonom, redovisningsansvarig, ekonomiansvarig, bokslut, bokföring, koncern, koncernrapportering, koncernredovisning, faktura, årsredovisning, månadsbokslut, heltid, Stockholm, Botkyrka, söderort, Taam Food Group, mat, livsmedel, arabiska, dagligvaruhandel, FMCG

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 3989301