Jobbet Redovisningsekonom / Accountant / Financial Analysis till OTIS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom / Accountant / Financial Analysis till OTIS publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av redovisning och finansiell analys? Har du arbetet i ett internationellt bolag och trivs där tempot är högt och utvecklingsmöjligheterna stora? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OTIS. Företaget kommer genomföra ett större IT projekt, och den ordinarie kontraktadministratören kommer vara upptagen i projektet. Därför uppstår denna interim tjänst, förlagd som en visstidsanställning till och med sista december 2021 eller längre tills projektet är avslutat.

Om företaget

OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullband, och är ett världsledande persontransportföretag som samarbetar med arkitekter, entreprenörer, byggnadskonstruktörer och fastighetsägare. Otis har verksamhet i mer än 200 länder och har cirka 67 000 anställda. OTIS är därmed det största transportföretaget i världen då de dagligen transporterar 2 miljarder människor. www.youtube.com/watch?v=Lebati0PFr8&feature=youtu.be

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos OTIS ansvarar du för den finansiella stängningen i månadsskiftet och att uppladdning av den finansiella och statistiska datan är rapporterad i rätt tid. Du deltar aktivt i betalningsprocessen samt kommer vara med under möten för att följa upp skuld och kontofordran som inte betalts. Du utför även kassahantering och prognoser framåt. I rollen som redovisningsekonom kommer du vidare att förbereda analyser av bidrag, tjänstebidrag, försäljning och annat administrativt. Du kommer rapportera till Chief of Accounting i form av månadsavstämningar gällande balansräkningen.

Formella krav

• Minst 5 års erfarenhet av redovisning • Goda kunskaper av US GAAP-rapportering • Goda kunskaper av svenska GAAP, redovisningsprinciper • Van att arbeta i ERP system • Flytande i engelska och svenska För att lyckas i rollen tar du stort ägarskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir utfärda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt med en tydlig struktur där du vet hur man prioriterar rätt. Du är flexibel och öppen för förändringar och har lätt att anpassa dig efter nya situationer. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Slutligen har du lätt för att hålla deadlines och drivs av att ständigt bidra till en snabbt växlande organisation.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse Plats: Hägersten, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Accountant, redovisningsekonom, financial accountant, ekonom, moms, VAT, GAAP, US GAAP, redovisning, bokföring, Stockholm, heltid

Referens

2825801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till