Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom, örebro jobb i Örebro på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom, örebro på Randstad AB

Redovisningsekonom, örebro

Randstad AB Örebro, Örebro län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en rutinerad och engagerad redovisningsekonom som vill arbeta i ett bolag med stark lokal förankring? Nu söker vi dig som vill jobba som redovisningsekonom hos en av våra spännande kunder. Har du minst 5 års arbetslivserfarenhet som ekonom samt erfarenhet av att arbeta i mindre bolag. Då kanske vi har tjänsten för dig!

Vår kund erbjuder ett uppdrag med varierande arbetsuppgifter där du kommer fylla en viktigt funktion i verksamheten. Tjänsten är på heltid under kontorstid och kontoret är beläget i Örebro. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som Redovisningsekonom ingår det att vara ansvarig för arbete med fakturering, leverantörsfakturor, löpande bokföring, kontering, lönehantering/ lönefrågor, månadsbokslut, behjälplig vid årsbokslut, posthantering och telefonväxel. Vidare ingår som en del av tjänsten att bidra vid budgetprocessen, lagerinventering, bidra med information till styrelsemöten och vara ett stöd till verksamheten i ekonomiska frågor. 


arbetstider.

Detta är en konsultuppdrag via randstad där vi tillämpar en 6 månaders inhyrning med möjlighet till övertag. Tjänsten är på heltid under kontorstid och kontoret är beläget i Örebro. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som är lägst gymnasieekonom och minst 5 års erfarenhet av både löpande redovisning och upprättande av bokslut. Du är van att arbeta i affärssystem och har goda systemkunskaper. Det är meriterande om du har arbetat i pyramid och kontek. Du behärskar svenska och engelska obehindrat både tal och skrift och är van Excelanvändare.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i din roll som redovisningsekonom hos vår kund är du van med att arbeta självständigt, men rollen innefattar också mycket samarbete med ekonomikollega där ni tillsammans hjälps åt, bollar idéer och utvecklingsmöjligheter. Att du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete är en självklarhet för dig. Som person är du strukturerad, analytisk och proaktiv och har en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta och drivs av utmaningar och utveckling. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-09-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357890