Jobbet Redovisningschef till svenskt växande modeföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningschef till svenskt växande modeföretag publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du ta dig ann en chefsroll inom redovisning på ett snabbt växande modeföretag, sök då tjänsten som deras redovisningschef till huvudkontoret i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att leda redovisningsavdelningen som nu består av 3 personer. Du kommer även fördela och utveckla arbetet inom redovisning. I din roll ingår att se till att månads/årsbokslut upprättas i tid, att alla redovisningar är av högsta kvalité och att årsredovisning och skattedeklarationer görs korrekt. Vi ser att du har viljan att utveckla och förbättra rutinerna i det befintliga processerna som redan finns på ekonomiavdelningen.

Om företaget
Vår kund är ett svenskbaserat samtida varumärke som startade från en Instagram-sida och en idé att bryta sig in i modeindustrin. Med djupa rötter i musik, konst, arkitektur och det som är modernt har vår kund definierat sig genom att erbjuda mer än en produkt. Det har skapats för att lämna en upplevelse framför allt om det är via butiker, online eller genom händelser. Vår kund har för närvarande 4 butiker, bland annat London, Köpenhamn, Stockholm och Göteborg med mer väntande. Vår kund har utökat sig från 2 personer och anställt över 60 anställda på 4 år.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för redovisning, ekonomi och mode. Du ska trivas i en social miljö med högt tempo, vara lösningsorienterad, ha viljan till att på ett naturligt sätt utveckla både avdelningen men också dina personliga kunskaper. Vi ser att du är en god människokännare och tycker det är kul att leda din grupp på avdelningen framåt. Skallkrav: - Utbildning inom redovisning, Universitet eller YH - Tidigare arbetslivserfarenhet av redovisning och ledarskap - IFRS eller K3 - Svenska och engelska i tal och skrift Meriterande - Arbetat i Navision

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Arbetstid: 08–17 Omfattning: 100% Placering: Göteborg Start: Omgående eller enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse

Referens

20013

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till