Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Redovisningschef till Aritco i Stockholm job in Järfälla at TNG Lead

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Redovisningschef till Aritco i Stockholm på TNG Lead

Redovisningschef till Aritco i Stockholm

TNG Lead Järfälla, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Aritco söker en Redovisningschef till Järfälla! Vill du vara med på Aritcos tillväxtresa? Sök jobbet redan idag!

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och leda ett engagerat team som Redovisningschef på Aritco där du både jobbar operativt och taktiskt i vardagen. Aritco är moderbolag i en koncern som har egen design och produktion av hissar med lager och inköp vilket ger en bredd i redovisningen som är både intressant och utvecklande. Aritco är helägt dotterbolag till investmentbolaget, Latour och ett innovativt, snabbfotat och kundorienterat företag med höga ambitioner som vill ha med dig på resan till nästa nivå av tillväxt! Då Aritco är ett helägt bolag till Latour finns det goda utvecklingsmöjligheter att växa inom en mängd bolag i Latour-sfären.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Redovisningschef följer du Aritcos ledarskapsmodell med verktyget Great Place to Work samt förväntas bidra och driva team- och organisationsutveckling. Aritco är certifierade sedan 2019 till Great Place to Work. Du kommer ha en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen av ekonomifunktionen på Aritco och det finns fina fortsatta karriärmöjligheter i företaget!

Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi flyttat in i toppmoderna aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och ser flexibla arbetstider som en självklarhet för life work balance.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Redovisningschef är du ansvarig för att leda och utveckla det dagliga arbetet på Aritcos redovisning med följande ansvarsområden:

  • Leverera månads och årsbokslut för koncernen och för +10 ingående dotterbolag samt att utveckla och förbättra processen enligt Swedish GAAP
  • Skatter och skattedeklarationer
  • Rapportering och analys av redovisningen
  • Ägarskap över balansräkningen och att man följer best practice
  • Dokumentation av processer och policys inom redovisningen 
  • Utveckla, effektivisera och förfina arbetssätt och processer samt säkerställ ett anpassat systemstöd
  • Koordinering inom redovisning med kollegor i dotterbolag och moderbolag
  • Superuser för ekonomisystem och ansvarig för utvärdering och utveckling av system
  • Teamledare för tre medarbetare i teamet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer som Redovisningschef att rapportera till Aritcos CFO. Redovisningsteamet består av en redovisningsekonom och två ekonomiassistent. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som Redovisningschef ser vi positivt på att du har en akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning på redovisning. Har du jobbat några år som Revisor/Godkänd revisor/Teamleader/Redovisningsansvarig skulle det här kunna vara ett intressant nästa steg för dig i karriären. För att matcha rollen behöver du ha ett visst intresse för koncernredovisning samt dokumentation och utveckling av policys och processer. Du är också en duktig användare av Officepaketet och är flytande i svenska samt engelska i tal och skrift.

Som person är du analytisk och noggrann i ditt arbete. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett systematiskt sätt så att inget faller mellan stolarna. Du har också ett intresse av att leda ett team och att utveckla andra. I rollen har du mycket dialog med olika intressenter inom koncernen och kommer att sköta viss dokumentation varför förmågan att uttrycka sig pedagogiskt och ha en god kommunikativ förmåga är viktig.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Redovisningschef till Aritco i Stockholm
TNG Lead Järfälla Heltid
Fastighetsförvaltare
Randstad AB Västmanlands län - Västerås Deltidsanställd
Ej angett
Rekryterare till stor myndighet i Stockholm
Randstad AB Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 3CCE3A231DA14FDB9BB6BF5A77E23215