Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningschef jobb i Stockholm på Myrorna AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningschef på Myrorna AB

Redovisningschef

Myrorna AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du den vi söker?

Brinner du för att verka för en hållbar värld och bidra till samhällsnytta? Är du en nyfiken person som drivs av utveckling och är du trygg i din redovisningskompetens? Om du känner igen dig i dessa drivkrafter - då kan det här vara tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som redovisningschef på Myrorna kommer du självständigt ansvara för all redovisning och lönehantering. Till din hjälp har du tre medarbetare och du rapporterar till ekonomichefen. Din kommunikativa förmåga är viktig då du dagligen kommer ha kontakt med kollegor likväl kontakter utanför organisationen.  
 
  • Självständigt ansvara för redovisningen i sin helhet
  • Ansvara för månatlig avstämning av balanskonton
  • Årsbokslut och årsredovisning
  • Utveckla och effektivisera befintliga och nya rutiner
  • Driva upphandling av nytt lönesystem
  • Personalansvar för tre medarbetare
  • Äga kontakten med bank och revisor

Vem är du?
Vi söker dig som är affärsorienterad, trygg i sin redovisningskompetens och som självständigt kan driva och genomföra förändringsarbeten. Du har också vana att coacha och stötta personal i det löpande arbetet och du har en god förståelse för lönehantering. För att trivas i rollen och passa in i organisationen är du en nyfiken person som tycker om att ta egna initiativ samtidigt som du är prestigelös och mån om att samarbeta med andra.     

Om Myrorna
Myrorna är Sveriges mest välkända butikskedja som säljer second hand med butiker över hela landet. Vi är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst. Med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott. Ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vårt uppdrag består också av att bidra till en hållbar samhällsförändring genom att få fler svenskar att återanvända. Men också genom att få fler människor som står långt från arbetsmarknaden att komma lite närmare genom arbetspraktik hos oss. De tre uppdragen är centrala för allt vi gör – från hur vi samlar in till hur vi säljer. Vi är en betydelsefull samhällsaktör som verkar för en hållbar värld sedan över 120 år tillbaka. Läs mer på myrorna.se.

Övrigt
I denna rekrytering samarbetar vi med Inhouse och frågor besvaras av rekryteringskonsult Carola Arkeklint, [ Link removed ] . Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Du kommer att vara placerad i Sätra, Stockholm. Tillträde sker så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Om du är intresserad, ansök med ditt CV samt en kort motivering till varför du är rätt person för rollen. Välkommen med din ansökan!
 

Rekommenderade jobb

Redovisningschef
Myrorna AB Stockholm Heltid
Projektansvarig
Energiföretagen Sverige Stockholm Heltidsanställd
Senior Säljare New Business till Randstad i Göteborg
Randstad AB Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201134