Jobbet Redovisningschef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningschef publicerad av Gazella

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Gazella söker nu en interim Redovisningschef till ett internationellt och spännande bolag i en snabbt växande bransch.  I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att arbeta brett med redovisning och ansvara för såväl den löpande redovisningen som månads- och årsbokslut, finansiell rapportering och frågor som rör moms och skatt Vi söker dig som tidigare jobbat i transaktionsintensiva bolag och det är extra meriterande om du har erfarenhet från spelbranschen, FMCG eller retail.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!Din utmaning

  • Ansvara för upprättandet av den löpande redovisningen.
  • Upprätta månadsbokslut och årsredovisning.
  • Ansvara för kostnadsuppföljning och trendanalyser.
  • Upprätta prognos och budget.
  • Jobba med konsolidering och intercompany-avstämningar.
  • Personalansvar för ett redovisningsteam.


Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och som har minst tre års erfarenhet av arbete inom redovisning.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av IFRS och att de känner dig trygg i skatt- och momsfrågor. Vidare ser vi gärna att du är van vid personalansvar och att leda ett team sedan tidigare. Det är också meriterande om du har en förståelse för löner även om du inte kommer behöva göra dem självständigt. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet från arbete i Officepaketet.Personliga egenskaper

Som person är du positiv, kommunikativ, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är en ledare som stöttar dina medarbetare samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du trivs även i en händelserik miljö med internationell prägel där du har många kontaktytor.Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Vingeskog som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, elin.vingeskog@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Referens

1326

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till