Jobbet Redovisningschef för hyrköpuppdrag till centralt beläget bolag inom nöjesbranschen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningschef för hyrköpuppdrag till centralt beläget bolag inom nöjesbranschen publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning 
Vår kund är en internationell aktör inom nöjesbranschen. De arbetar med ett flertal spännande varumärken som är välkända och marknadsledande inom sin nisch. Arbetsplatsen, belägen i centrala Stockholm nära Östermalms torg, är full av kreativitet, driv och framåtanda där du som anställd har en god möjlighet att utvecklas!

Rollen som redovisningschef på detta bolag är tänkt som en hyrköplösning, där konsulttjänsten för rätt person kommer att leda till en fast anställning hos kunden efter sex månader. Du kommer i din tjänst att:

  • vara ansvarig över ett team på fyra personer och 
  • leda bokslutsprocessen samt rapporteringen till moderbolaget i annat land
  • rapportera till nordisk CFO
  • initiera och driva projekt inom redovisningsområdet

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.


Kvalifikationer och egenskaper 
Av dig som redovisningschef förväntas att du är van vid ledarrollen, att motivera, arbetsleda och coacha ett team. Du har det yttre ansvaret för bokslutsprocessen och det förväntas att du har förmågan och viljan att också arbeta praktiskt med alla moment, högt och lågt. Då vår kund bedriver en transaktionsintensiv verksamhet där flertalet projekt, där du har en viktig roll, kretsar kring att optimera och kvalitetssäkra dessa flöden är det viktigt att du har en vana av att hantera och förstå stora flöden. Vidare krävs det att du utöver att arbeta hands on är systemintresserad samt har erfarenhet och intresse av att driva förändringsarbete. Rapportering sker internationellt varför erfarenhet av detta anses som ett måste. Du bör vara en van användare av Excel, det är ett plus om du har erfarenhet av Navision och du bör vara bekväm i att använda dig av engelska i tal och skrift. Vi tror att du har 5-15 års erfarenhet som redovisningsekonom med vana av transaktionsintensiv verksamhet samt av ledarskap. 

Som person har du ett stort driv och en vilja att ständigt utvecklas. Det är naturligt för dig se förbättringspotential och då initiera olika åtgärder och projekt. Du trivs i en fartfylld miljö, är flexibel, prestigelös, social och utåtriktad. 

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Kirsten, anna.kirsten@amendo.se eller Oskar Windolf, oskar.windolf@amendo.se. Då vi intervjuar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-943100-176534

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till