Jobbet Redovisningsassistent till Colmec AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsassistent till Colmec AB publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Till Colmec AB i Norrköping söker vi en detaljinriktad Redovisningsassistent med erfarenhet av avstämningar och reskontra som vill arbeta mot bolagets 9 däckverkstäder. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Redovisningsassistent på Colmec kommer du ansvara för kund-och leverantörsreskontra för 9 bolag inom organisationen. Tjänsten innefattar även arbete med löpande bokföring, avstämningar och skatteredovisning. Du kommer även vara behjälplig med övrig administration kring bolagen inom däckverkstäder och verka som ett stöd inom organisationen. Rollen innebär självständigt arbete och kontaktytor både externt och internt.

Bokföringsprogrammet som tillämpas är Briljant. Kundreskontra hanteras i Däckdata. Placeringsort för tjänsten är Norrköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vilket innebär att du blir fast anställd av Colmec AB. Provanställning tillämpas.


Vem är du?
Vi söker dig som har två till tre års erfarenhet av leverantörsreskontra, löpande bokföring och avstämningar. Du har relevant gymnasie- eller högskoleutbildning i grunden och ett stort intresse för ekonomiska flöden och administration. Du trivs med att skapa struktur och ordning och reda omkring dig, och har en förmåga att effektivt kunna lösa plötsliga problem som uppstår.

Som person är du en positiv och prestigelös lagspelare som rycker in där det behövs. Du är trygg i dig själv och trivs med att ta ansvar. Vidare är du strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Du är organiserad och har goda kunskaper i Excel.


Om verksamheten
Colmec AB är en marknadsledande helhetsleverantör av däck och däcktjänster. Vi erbjuder kunden funktionslösningar inom bland annat distribution och försäljning av nya däck, inköp och lagerhållning och försäljning av stommar samt tjänstelösningar.
Colmec bedriver verksamhet i Sverige och Polen, med egna produktionsanläggningar och däckverkstäder i båda länderna. Vi är dessutom verksamma i Norge, Danmark och Finland.


Referens

57494

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till