Jobbet Redovisningsassistent med servicekänsla har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsassistent med servicekänsla publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Gillar du effektiviseringar, ordning & reda och högklassig service? Se hit!

Välkommen till oss som arbetar med kunder i hela Sverige. Våra kunder är såväl små som stora ICA butiker och vår ICA koncern. Just nu söker vi en redovisningsassistent till vår helt nya organisation Shared Service Center Hub inom ICA Affärsservice.

Hos oss finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Här finns också en unik möjlighet att lära känna många olika branscher. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.

Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor som är professionella, mycket kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du, så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!
Det här är ditt blivande jobb


Hos oss kommer du att spela en viktig roll för att fakturor skapas och tas emot på ett effektivt sätt och att intäkter och kostnader samt moms redovisas korrekt. Tillsammans med ett gäng härliga kollegor skapar och vårdar du ICAs kundrelationer i en nära dialog med kunden. Ni stöttar, hjälper varandra och delar vardagen i fina lokaler i centrala Västerås.

Vi vill att du är med och utformar, effektiviserar och utvecklar våra arbetsprocesser för att fortsätta vår resa mot framtidens ekonomifunktion.
Vem är du?

Vi ser att du har en grundläggande förståelse för redovisningsprocessen samt ett intresse för digitalisering och automation. Är du nyutexaminerad högskoleekonom eller hunnit arbeta i något år med liknande arbetsuppgifter är detta ett gyllene tillfälle.

För att trivas som Redovisningsassistent gillar du struktur, ordning och reda. Din omgivning skulle lyfta din positiva attityd och din ivriga vilja att lära och utvecklas. Att vara en lagspelare är naturligt för dig och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har lätt att ta till dig nya arbetssätt och förmåga att se potentialer till förbättringar.


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.
Anställningsform

Tillsvidareanställning 
Tillträde


Enligt överenskommelse
Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten besvaras av

Rekryterande chef Petra Dahlin, petra.dahlinjohanna.a.eriksson@ica.se

Fackliga organisationer Unionen, Umit Dag, umit.dag@ica.se 

Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: akademikerforeningen@ica.se


Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 7 juli 2020.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011284

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till