SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Redovisningsassistent ICA Sverige på ICA

Redovisningsassistent ICA Sverige

ICA Västerås, Västmanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Gillar du effektiviseringar, ordning & reda och högklassig service? Se hit!


Välkommen till oss som arbetar med kunder i hela Sverige. Våra kunder är såväl små som stora ICA butiker. Just nu söker vi två redovisningsassistenter till vår organisation Shared Service Center Hub inom ICA Affärsservice.


Hos oss finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Här finns också en unik möjlighet att lära känna många olika branscher. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.


Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor som är professionella, mycket kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du, så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!


Det här är ditt blivande jobb
Hos oss kommer du att spela en viktig roll för att få en effektiv kundfakturaprocess. Tillsammans med ett gäng härliga kollegor skapar och vårdar du ICAs kundrelationer i en nära dialog med kunden. Ni stöttar, hjälper varandra och delar vardagen i fina lokaler i centrala Västerås.


Vi vill att du är med och utformar, effektiviserar och utvecklar våra arbetsprocesser för att fortsätta vår resa mot framtidens ekonomifunktion.


Teamets uppgift är att säkerställa en korrekt kundreskontra för ICA butiker. För att lyckas med detta kommer du dagligen:

  • Hantera felaktigheter i vårt faktureringssystem Cosmoz.
  • Säkerställa faktureringen.
  • Utföra avstämningar
  • Kvalitativ kravhantering
  • Daglig kontakt med våra butiker samt deras kreditkunder.
  • Utreda och analysera differenser för att säkerställa en korrekt reskontra samt redovisa ett kvalitativt bokslut.
  • Initiera förbättringar i våra flöden för att höja kvalitet och effektivitet.

Ditt uppdrag är även att:

  • Bidra till att driva en framgångsrik verksamhet
  • Driva din egen samt bidra till andras utveckling
  • Bidra till gott samarbete och arbetsklimat


Vem är du?
Vi ser att du har en grundläggande förståelse för redovisningsprocessen samt ett intresse för digitalisering och automation. Är du nyutexaminerad högskoleekonom eller hunnit arbeta i något år med liknande arbetsuppgifter är detta ett gyllene tillfälle.


För att trivas som Redovisningsassistent gillar du struktur, ordning och reda. Din omgivning skulle lyfta din positiva attityd och din ivriga vilja att lära och utvecklas. Att vara en lagspelare är naturligt för dig och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har lätt att ta till dig nya arbetssätt och förmåga att se potentialer till förbättringar.


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen


Anställningsform

Tillsvidareanställning som Redovisningsassistent hos Kundfaktura Butik

Start: omgående eller enligt överenskommelseKontaktpersoner
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef:
Petra Dahlin, [ Link removed ]


Fackliga organisationer: Unionen; Umit Dag, [ Link removed ]  telefonnummer:

+46722201598
. Akademikerföreningen; Kontaktas via mailbox: [ Link removed ]

Vi tar inte emot ansökningar via mail!


Sista dag för ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-04-01.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018562