Jobbet Redovisningsansvarig Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig Uppsala publicerad av Bio-Works

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Redovisningsansvarig Uppsala

Ta nästa steg i din karriär! Bio-Works söker dig som vill utvecklas i en roll som redovisningsansvarig och mot controlling. Hos Bio-Works får du utvecklas ochdessutom i ett företag som aktivt bidrar till att förbättra människors hälsa!

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsansvarig hos Bio-Works är du ansvarig förredovisningen i koncernens två bolag. Helhetsansvaret för den ekonomiska administrationen omfattar allt från löpande redovisning till bokslut. Löner sköts av extern byrå. Inslaget av löpande redovisning är inte så stort och i och med organisationens fokus mot digitalisering och effektivisering så kommer det att minska ytterligare framöver. Fokus kommer mer och mer bli mot uppföljning ochanalys för att bli ett bättre stöd för verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning för koncernens två bolag
  • Hantera in- och utbetalningar
  • Lagerredovisning
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Intern ekonomisk rapportering
  • Bidra i rapportering till First North, på sikt ta ett större ansvar
  • Kontakt med revisorer och myndigheter
  • Övrig kontorsadministration
  • Utveckla ekonomiavdelningen tillsammans med ekonomichef genom digitala lösningar
Bio-Works är ett företag med höga ambitioner. Här finns möjlighet för dig som vill utvecklas. Tillsammans med CFO får du vara med och driva bolaget mot en mer digital och effektiv ekonomifunktion. Det kommer att frigöra tid från redovisningen så du kan utvecklas mer mot en roll som controller. Vill du till en miljö där du får växa och där drivkraft och initiativförmåga premieras så är det här tjänsten för dig!

Kvalifikationer
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du har tex arbetat på byrå med redovisning och bokslut i minst ett år eller så har du ett par års erfarenhet från brett arbete på en ekonomiavdelning. Hos oss får du möjlighet att växa in i rollen men vi ser gärna att du har erfarenhet av bokslut, budgetarbete samt rapportering.

Andra meriterande erfarenheter är lagerredovisning, utländsk moms och periodisk sammanställning samt Excel (Pivot mm). Vi arbetar för närvarande i Monitor men kommer att byta system. Då vi verkar i en internationell miljö så är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska, såväl skriftligt som muntligt.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du är en kommunikativ person och att du har en stark vilja att utvecklas i din roll och tillsammans med din arbetsgivare. Du har en stor integritet i din roll som ekonom och du är såklart noggrann. Då vi är ett relativt litet bolag så är det viktigt att du är prestigelös och ser värdet av samarbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi erbjuder
Bio-Works erbjuder dig som arbetstagare möjlighet till frihet under eget ansvar och möjlighet till stor utveckling. Arbetsplatsen har en jämn könsfördelning i ett brett åldersspann. Det är en god sammanhållning och många av de anställda brukar exempelvis träna tillsammans på lunchen.

Vi erbjuder en arbetsplats med flexibla arbetstider. Arbetsgivaren värnar om balansen mellan privat- och arbetsliv och respekterar de anställdas rätt till privatliv. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till fri parkering. Avtal och villkor följer kollektivavtal enligt IKEM.

Om Bio-Works
Bio-Works, som grundades 2006 och är baserat i Uppsala Business Park i Uppsala, utvecklar, tillverkar, producerar och levererar innovativa agarosbaserade produkter till industrier och forskningsinstitut inom Life Science området.

Vår affär fokuserar på att marknadsföra och sälja produkter för rening av peptider, proteiner och andra biomolekyler på marknader med snabb tillväxt. Många anställda har omfattande erfarenhet från bioteknikindustrin och kunskap om hur man utvecklar högpresterande separationsprodukter. Vår kunskap och erfarenhet inom området har möjliggjort utvecklingen av en stark produktportfölj med hög prestanda avseende utbyte och renhet, något som efterfrågas både inom forskningsapplikationer och industriell produktion.

Bio-Works Technologies är sedan december 2017 noterade på First North Stockholm.

Sista ansökningsdag: 2019-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Bio-Works med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, 070-368 18 82 eller fredrik.patcha@randstad.se.

Referens

201229038

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till