Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsansvarig till Sydsvenska Hem i Malmö jobb i Malmö på Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsansvarig till Sydsvenska Hem i Malmö på Invici

Redovisningsansvarig till Sydsvenska Hem i Malmö

Invici Malmö, Skåne län Heltid


Till ett expansivt och publikt bolag inom fastighetsbranschen söker vi nu dig som är erfaren inom redovisning och vill vara med på den fortsatta tillväxtresan. Du utgår ifrån ett nyrenoverat kontor i centrala Malmö. Vill du komma till en färdig ekonomiavdelning ska du inte söka till oss! Men vill du vara med i ett förändringsarbete och skapa den nya ekonomifunktionen har du ett utvecklande arbete att se fram emot där du kommer att bli en viktig del av organisationen. Vi har högt i tak, en öppen kultur och det ska vara kul på jobbet.

Om uppdragsgivaren
Sydsvenska Hem AB är ett svenskt fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd på 72 000 kvm. Fastigheterna är i huvudsak belägna i sydvästra Skåne och består av kontor, samhällsfastigheter, bostäder, handel, industri och byggrätter. Fastighetsbeståndet har ett stort inslag av värdeskapande utvecklingsmöjligheter. Bolagets aktier handlas på Spotlight Stock Market sedan den 6 april 2016. Bolaget har haft stor tillväxt 2021 genom förvärv och nu behöver vi förstärka ekonomifunktionen som även sköter ekonomin för flertalet andra bolag utanför fastighetsbolagen. Se mer om bolaget på www.sydsvenskahem.se.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten är placerad på bolagets kontor i Malmö. Du ingår i ett ekonomiteam om tre personer, där övriga roller består av ekonomichef och redovisningsekonom, och rapporterar till ekonomichef. Du kommer inledningsvis inte att ha personalansvar, men det kan ändras framöver. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av

Systemskifte för fastighetsbolagen
Sätta struktur för processer och rutiner
Ansvar för månads-, kvartals- och årsbokslut, både för koncernen och legala enheter
Intern kontroll
Uppföljning
Moms- och skattehantering
Löpande bokföring och administration för ett antal bolag
Diverse ad-hoc uppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara en del i teamet och som vill vara med från början och bidra i utvecklingen av den nyskapade fastighetskoncernen. Vi söker en ansvarsfull person som är noggrann, strukturerad och effektiv. Du är driven, framåt och social samt har en god kommunikativ förmåga och levererar med hög kvalitet.

Kvalifikationer

Examen inom ekonomi
Minst 5 års erfarenhet av rollen som senior redovisningsekonom, redovisningschef eller revisor
Självgående i redovisning från löpande bokföring, till årsbokslut, årsredovisning och deklaration
Erfarenhet av att sätta struktur och rutiner
Goda kunskaper i moms och skatt
Van Excel-användare
Kunskaper om koncernredovisning och konsolidering
Bred systemerfarenhet

Har du erfarenhet av att ha jobbat med fastigheter tidigare och har erfarenhet av att hantera många bolag så som det blir i en fastighetskoncern så ses det som meriterande för tjänsten.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Sydsvenska Hem med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg, 070-7765091 alternativt Katarina Alm 070- 8753641. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 25 oktober. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7400