Jobbet Redovisningsansvarig till Svar Life Science i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig till Svar Life Science i Malmö publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Svar Life Science är ett svenskt Life Science företag som utvecklar och tillämpar de bästa analysteknologierna för läkemedelsutveckling och klinisk forskning samt etablerar praktiska plattformar för rutindiagnostik. Vi fokuserar på att leverera de svar som behövs i läkemedelsutveckling och klinisk diagnostik, och den påverkan detta har på människors liv. Du kan lita på våra svar: vi har arbetat med att leverera lösningar inom klinisk diagnostisk i över 30 år.  

Med kunder över hela världen är vi inte bara ett europeiskt företag utan en global partner och leverantör av skräddarsydda lösningar, analyser och diagnostiska strategier för personalized medicine och utveckling av individanpassade behandlingsmetoder. Vi hjälper våra kunder med klinisk testning och erbjuder även analystjänster för de olika faserna av läkemedelsutveckling från tidig upptäckt till kliniska faser. Våra specialkompetensområden är autoimmuna sjukdomar, inflammatorisk sjukdom och cancer, med fokus på IBD och RA.

För ytterligare information: www.svarlifescience.com

Redovisningsansvarig
Vill du vara med och utveckla redovisningsfunktionen i ett globalt bolag i en mycket spännande bransch? Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och vill ansvara för den legala redovisningen och rapporteringen. Du kommer också att stötta redovisningsekonomerna i deras dagliga arbete samt arbeta med att utveckla och implementera rutiner och processer för effektiv redovisning och uppföljning. Tjänsten rapporterar till CFO och du blir en del av ekonomiavdelningen på sex personer. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Månads-, kvartals-, och årsbokslut - rapportering
  • Årsredovisning för koncernen (IFRS) och dotterbolag
  • Koncernredovisning och konsolidering
  • Cash management och likviditetsprognoser
  • Ansvara för lager- och projektredovisning
  • Utveckla och implementera processer inom redovisning
  • Ansvara för inkomst- och skattedeklarationer
  • Ad hoc analyser och projekt

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och att du har minst 5-10 års relevant erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från en internationell koncern. Du har mycket god förståelse av redovisning och erfarenhet av rapportering och koncernkonsolidering. Du har gärna erfarenhet från en producerande/processorienterad verksamhet och en extra styrka är om du har arbetat med projektredovisning. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av IFRS är meriterande men inte ett krav.    

Personliga egenskaper 
Din personlighet bör vara präglad av en vilja att förbättra, att ta tag i saker och att slutföra. Du är öppen för och driver utveckling och förändring. Du har en god analytisk förmåga, ser samband, drar slutsatser, ifrågasätter och gillar effektivisering, utveckling och förbättring. Du delar med dig och är hjälpsam, tjänsten innebär många interaktioner med olika delar av organisationen.

Ansökan 
I denna rekrytering har Svar Life Science valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 200914.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...  

Titel: Redovisningsansvarig

Referens

teamtailor-935905-174416

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till