Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsansvarig till storbank jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsansvarig till storbank på SJR AB

Redovisningsansvarig till storbank

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en rutinerad redovisningsekonom med intresse för stiftelseredovisning? Vill du därtill prova vingarna inom en av Sveriges största banker? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsansvarig till en av Sveriges mest namnkunniga storbanker!

 Du kommer att arbeta med löpande redovisning av värdepapper, fakturor, anslag samt upprätta årsredovisningar och rapporter till bankens stiftelsekunder.

 I ditt uppdrag ingår också att göra rimlighetsbedömning och analyser av avvikelser i bokföringen. Du kommer att ha löpande kontakter med såväl kunder som revisorer och interna avdelningar inom banken. Du kommer även att få bidra med att utveckla processer och rutiner.

Detta är ett konsultuppdrag via SJR, med start omgående och som pågår till årsskiftet. Därefter finns för rätt person goda möjligheter till förlängning. Arbetet sker med placering i Solna.  

Vem söker vi? För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du har minst 4-5 års erfarenhet av självständigt arbete inom redovisning eller controlling, och känner dig trygg i att upprätta årsredovisningar och årsbokslut. Det är meriterande om du har en ekonomirelaterad utbildning men detta är inget krav.

 Som person behöver du vara strukturerad, noggrann och drivande. Du gillar att ta initiativ och att själv söka efter information för att på bästa sätt lösa dina arbetsuppgifter. Du gillar  att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag. Du är analytisk och noggrann med detaljer utan att tappa greppet om helheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-10. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: redovisningsansvarig

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1342617-278877