Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningschef till Samtrans, Stockholm jobb i Stockholm på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningschef till Samtrans, Stockholm på Meritmind

Redovisningschef till Samtrans, Stockholm

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du vara med och bidra i en förändringsresa och samtidigt jobba för ett inkluderade samhälle där alla människors rätt till delaktighet tas till vara? Där du, som redovisningschef, förväntas ta ansvar och bidra med din personlighet och kunskap på en innovativ ekonomifunktion som är i ständig rörelse? Då är detta ett jobb för dig!

Att arbeta inom ett tillväxtbolag innebär många kontaktytor och nära samarbete med moderbolaget Nobina, förvärvade dotterbolag, Koncernekonomi, myndigheter, åkerier och givetvis Samtrans huvudkontor.

Om Samtrans:
Samtrans Omsorgsresor AB är en del av börsnoterade Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag. Varje år utför Samtrans Omsorgsresor AV ca 1,7 miljoner personresor, framför allt på uppdrag av kommuner & landsting. Företaget har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt har svårigheter att åka med den allmänna kollektivtrafiken.

Under de senaste åren har Samtrans förvärvat två dotterbolag och har även etablerat sig som en omsorgsaktör. Idag har bolaget ett ramavtal gentemot folkhälsomyndigheten och är en av nyckelspelarna i den nationella egen provtagningen mot covid-19 i Sverige.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm 070-712 9808. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!Sökord: 'Redovisning', 'Redovisningsansvarig', 'Redovisningschef'
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: REC-4109893