Jobbet REDOVISNINGSANSVARIG TILL PILOT NORDIC AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

REDOVISNINGSANSVARIG TILL PILOT NORDIC AB publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med redovisning i ett internationellt bolag? Kan du framåt se dig i en ekonomichefsroll? Då kan denna tjänst hos Pilot Nordic i Arlandastad vara något för dig!

Om företaget
Pilot Nordic AB grundades 1999 och är ett helägt dotterbolag till japanska Pilot Corporation som grundades 1918. I Pilot Nordic ingår Sverige, Danmark, Finland, Island och de baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen. I över 100 år har Pilot varit synonymt med innovativa skrivinstrument. Detta har resulterat i lanseringen av vår mycket populära FriXionserie med det raderbara bläcket, älskat av pennentusiaster världen om.

Dina arbetsuppgifter
På Pilot Nordic AB samarbetar du nära tillsammans med Ekonomichef. Du kommer ha ansvar över det svenska bolaget och bland annat arbeta med: • Löpande bokföring • Fakturahantering • Reseräkningar • Löneredovisning (företaget har outsourcande löner) • Skatter, arbetsgivaravgifter och moms • Avstämningar inför bokslut, månadsbokslut • Det finns även möjligheter att lära sig mer inom internationell rapportering IFRS och budgetering

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning samt erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. Du har goda kunskaper inom redovisning och kanske har du sedan tidigare haft ett helhetsansvar över ekonomin på ett mindre bolag. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av lagerredovisning och om du har arbetat i Visma Business. Då bolaget har engelska som koncernspråk behärskar du språket i både tal och skrift. Du känner dig även bekväm med att arbeta i Officepaketet. För att lyckas i rollen är du en nyfiken, driven och ansvarstagande person. Du har analytiska färdigheter och ett starkt intresse att arbeta med siffror. Då det finns goda möjligheter att på sikt ta en ekonomichefsroll så är det önskvärt att du har ett affärssinne. Du är självgående och tycker om att driva ditt eget samt företagets arbete framåt.

Framgångsfaktorer
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda redovisningskunskaper • Meriterande att sedan tidigare arbetat med lagerhantering och i Visma Business • Krav på att du behärskas både svenska och engelska i tal och skrift

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående OMFATTNING: Heltid, 100 % PLACERING: Stockholm, Arlandastad LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-01 Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89.

Referens

7861

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till