Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsansvarig till Open Air Group jobb i Stockholm på Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsansvarig till Open Air Group på Invici

Redovisningsansvarig till Open Air Group

Invici Stockholm, Stockholms län Heltid


Har du en bred erfarenhet av redovisning?
Är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta?
Lockas du av en expansiv verksamhet i en intressant bransch?

Då kan du vara den redovisningsansvarige som Open Air Group söker!

Om uppdragsgivaren
Open Air Group är en företagsgrupp som driver utveckling och försäljning av produkter inom jakt, hund och friluftsliv. I dag finns verksamheten i Sverige, Finland och Norge och bedrivs genom ett antal fristående dotterbolag. Widforss bedriver e-handel i Sverige och Norge, Retkitukku i Finland. Egna varumärken utvecklas i Alaska Brands Oy och i Chevalier AB. Finska Tracker och Ultracom utvecklar spårningsprogramvara och GPS-halsband för hundar. WeHunt AB erbjuder en digital plattform för jakt. Verksamheten är starkt växande. Omsättningen 2021 budgeteras bli 750 mkr. Koncernrapportering sker till majoritetsägaren Nalka Invest AB.

Beskrivning av tjänsten
Open Air Groups huvudkontor ligger i centrala Stockholm i moderna lokaler. Där sitter idag koncernens VD, CFO, koncernekonom och denna tjänst. Man delar också lokaler med bl a dotterbolaget Widforss med ca 15 anställda. Du rapporterar till CFO. Samarbete sker även med ekonomipersoner i den finska verksamheten och redovisningsbyrå som hanterar den norska verksamheten. I koncernen finns även fler ekonomer/administratörer där det sker ett samarbete.

Rollen ger utrymme för växande ansvar. I första hand innebär tjänsten att ansvara för dotterbolaget Widforss ekonomiuppgifter, men kan även inkludera stöttning i andra bolag. Nedan är exempel på arbetsuppgifter:

– Löpande redovisning och avstämningar
– Månadsrapportering och delaktig vid bokslut
– Lagerredovisning
– Analys av marginaler och resultatutveckling
– Backup för leverantörsreskontra. Kundfakturering sköts främst via Klarna.
– Moms- och uppbördsredovisning
– Fortsätta utveckla rutiner och processer inom bolaget

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Vi tror att du har några års erfarenhet av praktiskt arbete med redovisning, antingen självständigt eller i team. Du lockas av att använda din erfarenhet på ett expansivt företag med korta beslutsvägar.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god IT-vana och är en van användare av Excel. Open Air Group arbetar med Fortnox och Microsoft Dynamics 365 som affärssystem i bolagen. Det är meriterande, men ej krav, om du har erfarenhet av dessa samt även av lageravstämningar.

Som person är du noggrann, analytisk och utvecklingsorienterad. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med många kontaktytor. Du är prestigelös och positiv samt har lätt för att samarbeta. Du är intresserad av en expansiv verksamhet där det finns behov av förbättringar och effektivisering.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Open Air Group med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 

Rekommenderade jobb

Redovisningsansvarig till Open Air Group
Invici Stockholm Heltid
Koncerncontroller till Mattssons Fastighetshetsutveckling
Invici Stockholm Heltidsanställd
Controllerinriktad ekonomichef till Cyklop AB
Invici Botkyrka Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7380