Jobbet Accounting Manager till 5G-bolag i Täby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Accounting Manager till 5G-bolag i Täby publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Täby

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter

Hos Microdata Telecom kommer du att ha ett övergripande redovisningsansvar för den svenska verksamheten vilket innebär planering och koordinering av bokslut och rapportering men även ansvara för konsolidering och koncernredovisning. Du trivs med att driva förbättringsprojekt och skapa effektivitet samtidigt som du är ansvarig för att redovisningen följer lagar och regelverk.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

  • Övergripande ansvar för redovisningsfunktionen (K3)
  • Ansvar för bokslutsprocessen; månads-, kvartals och årsbokslut.
  • Konsolidering av dotterbolagen
  • Färdigställande av koncernredovisning på månadsbasis.
  • Månadsbokslut och rapportering för moderbolag och koncern.
  • Ansvara för myndighetsrapportering
  • Arbetsledning av Ekonomiassistenten
  • Färdigställande av årsredovisning för koncern samt moderbolag tillsammans med CFO.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt goda kunskaper av kvalificerad redovisning och koncernredovisning. Har du dessutom erfarenhet av förvärv och förvärvsanalyser är det meriterande. Som person är du prestigelös, proaktiv och lösningsorienterad. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra till förbättringar och en öppenhet för utveckling.

Du har tidigare erfarenhet av liknande roll alt. revision med god förståelse för lagstadgad redovisning (K3) i internationell miljö. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med IT relaterade projekt eller systemuppgraderingar och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du talar och skriver även svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder

Du erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett växande och nytänkande bolag. Tjänsten är en tillsvidareanställning placerat på vårt kontor i Täby. Du kommer teamleda en ekonomiassistent och rapporterar till CFO.
I den här rekryteringen samarbetar Microdata Telecom med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Microdata Telecom grundades 1981 och är idag verksamt inom telekommunikationsindustrin. Bolaget utvecklar och säljer framförallt radiofrekvensprodukter som syftar till att öka kvalitet och kapacitet i det mobila nätverket samt test- och mätutrustning för dessa nätverksprodukter. Bolaget har under senare tid även inriktat sig på utveckling av antenner. Kunderna utgörs av mobiloperatörer, antennbolag eller "nätverksbyggare" över hela världen.


Referens

A1C20EC8A1AB4B54809AD940D4B0606D

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till