Jobbet Redovisningsansvarig till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm publicerad av Meritmind

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Stimuleras du av att bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas inom redovisning? Vill du möta nya människor, ha varierande uppdrag i olika företag men ha en trygg arbetsgivare? Nu söker vi dig som är van att arbeta självständigt med kvalificerade redovisningsfrågor och som vill bli en del av vårt ambitiösa och kompetenta konsultteam i en trivsam organisation med högt i tak. Vi är måna om dig som konsult och du har alltid en personlig kontakt med din konsultchef på innekontoret. Våra kunder där du kommer att arbeta som konsult hos är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning och du har en fast lön både på och mellan uppdrag samt 30 dagars semester.  Vi erbjuder också kompetensutveckling, förmåner via Benify och är anslutna till kollektivavtal.

Arbetet som redovisningsansvarig hos våra kunder kan bland annat innefatta:

  • Ansvar för den legala redovisningen och rapporteringen
  • Bokslut (månad, kvartal, år)
  • Skatte- och momshantering
  • Årsredovisningar
  • Vara bollplank och coacha verksamheten i redovisningsrelaterade frågor
  • Driva, koordinera och utveckla rutiner och processer inom området

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig tror vi att du har arbetat på några av de större revisionsbolagen samt är van att driva och utveckla processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av IFRS, US Gaap eller andra redovisningsstandarder. Du är van att arbeta i olika affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Det är viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som redovisningsansvarig är du en ansvarstagande person som ser vikten av kvalitet och noggrannhet i allt arbete. Du tycker om att arbeta mot deadlines samt har en god kommunikativ förmåga.  För att lyckas i rollen som konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad, positiv och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Placeringsort: Stockholms län

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina Rehnman på tina.rehnman@meritmind.se eller 070-166 08 32. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!Referens

INT-4108201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till