Jobbet Redovisningsansvarig till kommunikationsbyrå i Stockholms city har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig till kommunikationsbyrå i Stockholms city publicerad av Andara Bemanning AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en självständig och prestigelös redovisningsekonom med stark drivkraft och stor flexibilitet till en kommunikationsbyrå med kontor i centrala Stockholm. Som redovisningsansvarig ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet med fokus på projektuppföljning, avstämningar, bokslut och rapportering. 

Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. För rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling.

Arbetsuppgifter 

I rollen som redovisningsansvarig arbetar du med all operativ och löpande hantering av redovisningsflödet. I arbetsuppgifterna ingår till exempel ansvar för projektredovisning, projektlönsamhet, avstämningar, bokslutsarbete, periodisering, moms- och skatteredovisning samt rapportering och analyser.

I rollen som redovisningsansvarig rapporterar du till och arbetar tätt tillsammans med CFO . Vår kund arbetar i affärssystemet Maconomy.

Kvalifikationer 

Ett krav för att axla rollen som redovisningsansvarig är att du har cirka 5 års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med redovisning från ax till limpa. Du är väl bekant med projektredovisning i ett tjänsteföretag. Du är förmodligen civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av Maconomy är meriterande.

  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper 

Vi söker en lösningsorienterad och prestigelös person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har starkt driv och en ambition att ständigt lära nytt och utvecklas. Du har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta fokus. Du är en person som både gillar att jobba självständigt och att samarbeta med dina kollegor. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du är en utpräglad doer som levererar i god tid innan deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Att du har ett genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt.


Mer om tjänsten

  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: centrala Stockholm

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [ Email address blocked ] . Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS!  För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-960408-180411

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till