Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsansvarig till Heidelbergs huvudkontor i Stockholm jobb i Stockholm på Heidelbergcement Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsansvarig till Heidelbergs huvudkontor i Stockholm på Heidelbergcement Sweden AB

Redovisningsansvarig till Heidelbergs huvudkontor i Stockholm

Heidelbergcement Sweden AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

I rollen som redovisningsansvarig på HeidelbergCement ansvarar du för ett eller fler bolag inom koncernen. På huvudkontoret i Marievik i Stockholm är den nordiska redovisningsgruppen samlad och ansvarar för redovisningen för alla dotterbolag i norden. I rollen som redovisningsansvarig ansvarar du för att redovisningen är korrekt och ditt ansvar innefattar bokslutsarbete samt årsbokslut, skatt, moms, deklarationer m.m. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika funktioner såsom AP, AR och Controlling varför din samarbetsförmåga samt kommunikativa förmåga är viktig i rollen.

Tillsammans med 11 andra redovisningsansvariga har du möjlighet till samarbete med andra kompetenta ekonomer, du ges möjlighet till ett gruppsammanhang samtidigt som du arbetar självständigt och metodiskt med det/de bolag du ansvarar för. I en föränderlig miljö får du också möjlighet att vara med och påverka utveckling av processer och rutiner kopplat till system och redovisningsflöden.


ansvarsområde.

 I rollen som redovisningsansvarig arbetar du med;
  • Månads-, kvartals- samt årsbokslut
  • Anläggningsredovisning
  • Moms och skatt
  • Deklarationer
  • Rapportering


arbetstider.

Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.


kvalifikationer.

Vi söker dig som är en duktig redovisningsekonom gärna med erfarenhet av redovisningsarbete i större bolag. Du är bokslutssjälvständig, har erfarenhet av moms, skatt och deklarationer. Vi ser det som meriterande att du har arbetat med redovisning för andra nordiska länder och att du trivs i en internationell miljö. Du har en universitetsexamen i ekonomi, är en lagspelare som samtidigt jobbar obehindrat på egen hand. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och som alltid inom ekonomi, är du noggrann och du värdesätter ordning och reda.

Din svenska och engelska i tal och skrift är flytande. Du kommunicerar på ett prestigelöst sätt med dina kollegor och har goda erfarenheter av samarbete med olika funktioner inom en organisation. Som person är du lugn och trygg. Du har en positiv inställning till förändring och tar ansvar över de arbetsuppgifter du tar dig an. Du är en lojal kollega som gärna hjälper dina kollegor, samt ber om hjälp av andra när det behövs.

Du har jobbat som redovisningsekonom minst 3 år. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som redovisningskonsult då du kan komma att hantera fler av Heidelbergs dotterbolag parallellt. Det är positivt om du har erfarenhet av SAP.


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Heidelberg med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Johanna Alderin, [ Email address blocked ] .

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355489