Jobbet Redovisningsansvarig till GS Facket har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig till GS Facket publicerad av Invici

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarstagande, prestigelös person som trivs med att driva dina ansvarsområden självständigt?
Har du goda redovisningskunskaper men är nyfiken på att bredda dem ytterligare?
Lockas du av att arbeta i en ideell förening med stark värdegrund?

Då kan du vara den redovisningsansvarig som GS Facket nu söker!

Om uppdragsgivaren
GS är ett LO-förbund och är Sveriges nyaste fackförbund som organiserar ca 46. 000 medlemmar inom skogsbruk, träindustrin och grafisk bransch. GS arbetar för ett rättvist, demokratiskt och jämställt samhälle, där alla ska ha möjlighet till ett bra och tryggt arbete.

GS sysselsätter idag ca 90 medarbetare och verkar inom olika arbetsområden såsom arbetsmiljö, facklig utbildning, avtal, facklig närvaro, jämställdhet, antidiskriminering och internationellt solidaritetsarbete för att nämna några. Förbundet genomgår en organiationsförändring där de nuvarande 15 lokala avdelningarna som är fördelade över hela landet kommer att minska och bli färre. Förbundets huvudkontor (förbundskontoret) finns i centrala Stockholm.

För ytterligare information, se www.gsfacket.se.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som redovisningsansvarig är du placerad på förbundskontoret i Stockholm och du är en del av den centrala ekonomiavdelningen som idag består av tre personer. Rollen är ny och du kommer att rapportera direkt till ekonomichefen.

Inom ekonomifunktionen pågår idag ett utvecklings- och digitaliseringsarbete som du som redovisningsansvarig tillsammans med dina kollegor kommer att vara delaktig i. Som redovisningsansvarig har du huvudansvaret för redovisningen inom GS och du kommer att vara involverad i det löpande arbetet samt ansvara för de mer kvalificerade redovisningsfrågorna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden;
– Löpande ekonomiarbete såsom bokföring och bokslutsarbete, in- och utbetalningar, behjälplig med kund- och leverantörsreskontra etc.
– Att upprätta årsbokslut och årsredovisningar
– Att upprätta koncernredovisningar (koncernen består idag av de olika avdelningarna, helägda fastighetsbolag, ett antal intressebolag samt en solidaritetsfond)
– Att ansvara för skattefrågor och uppbördsdeklaration
– Att vara delaktig i rapportering
– Att säkerställa att aktuella redovisningsregler följs samt hålla sig uppdaterad på nyheter gällande dessa.
– Externa kontakter med externa redovisningsbyråer, revisorer, banker etc.
– Att vara ett stöd för organisationen i ekonomiska frågor

Vem är du?
Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning, en bred och flerårig erfarenhet av praktiskt redovisningsarbete samt att du har ett generellt systemintresse med goda kunskaper i Excel. Du känner dig trygg inom redovisningsområdet och de regelverk som finns samt har goda kunskaper inom skatt. Vi ser vidare att du har erfarenhet av K3 och att du är van vid att upprätta deklarationer och årsredovisningar samt att du har en förståelse och intresse för koncernredovisning då det kommer att bli en del av den här tjänstens ansvarsområde.

I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och för att trivas och lyckas i rollen som redovisningsansvarig så är du en noggrann person som tycker om att arbeta både högt och lågt. Du trivs i en miljö som präglas av prestigelöshet där man hjälper till där det behövs. Du förväntar dig inte att få allt serverat utan du tar ansvar för att utveckla och driva dina ansvarsområden självständigt. Då rollen innefattar många externa och interna kontaktytor så ser vi att du har en god kommunikativ förmåga.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar GS Facket med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@invici.se alt 070-267 00 83.

Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. I ansökningsbrevet beskriver du varför du söker tjänsten samt vad du tror att du kan bidra med. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Facklig kontaktperson i Handelsklubben är Naemi Jensen, tel.nr: 070-2954447.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Referens

7321

Om företaget

Vi är ett rekryteringsföretag som fokuserar på ekonomer. Vi kan yrket, utifrån egen erfarenhet och lyhördhet, och vet vad som krävs för att lyckas som ekonom.

Vi ser unikt på varje uppdrag och vår erfarenhet och rekryteringsprocess hjälper oss att göra den bästa matchningen. Processen är anpassad och knuten till vilken typ av tjänst du söker. Ser fram emot din kontakt!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till